کد خبر: ۱۳۸۴
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۸

ابتکار: زنان در دولت روحانی بیشتر دیده شدند

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری اظهار کرد: در دولت یازدهم و دوازدهم بر اساس رویکرد و برنامه‌های رئیس جمهوری، زنان و دختران بیشتر دیده شدند چون برای تحقق عدالت جنسیتی تلاش بیشتری شد.
src="/files/fa/news/ border-box; margin: 0px 0px 10px; font-family: dana-regular; font-size: 13px; text-align: justify; background-color: rgb(255, 255, 255);"> 

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری صبح شنبه همزمان با فرا رسیدن ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن در نشست «زنان ایرانی» که با حضور رئیس جمهوری در سالن اجلاس سران کشور برگزار شد، با تاکید بر اینکه موضع شخصیت‌ها، دولت‌ها و حکومت‌ها نسبت به مقوله زن میزانی برای سنجش پایبندی آنها به عدالت است، خاطر نشان کرد: امام خمینی(ره) تکریم زنان را رویه یازده ساله خود قرار داد و رهبر معظم انقلاب نیز بارها در برابر نظرات زن ستیزانه از حقوق زنان دفاع کرد.

وی با اشاره به سیاست‌های دولت تدبیر و امید در حوزه زنان گفت: رئیس جمهوری و دولت تدبیر به زنان به عنوان ابزار و شهروند درجه دو نگاه نکردند و تلاش بر این بوده که رویکرد و سیاست‌های دولت برگرفته از قرآن کریم و سیره نبوی و ائمه باشد و نه اسناد خارجی؛ همچنین دولت تدبیر و امید هرگز دوگانه‌های تحصیل- کار و خانواده- فرزندآوری را باور نداشته و سعی بر این بوده که تعادل را در اندیشه و سبک زندگی زنان به منصه ظهور برساند به نحوی که فردیت زن قربانی خانواده نشده و زنان را نیازمند قیم و سرپرست ندانند، بلکه نیازمند توان افزایی و زمینه سازی برای رشد و پیشرفت باشند.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با بیان اینکه «بی تردید زنان ایرانی الگویی معنوی، اخلاقی و علمی برای زنان امروز دنیا هستند»، تاکید کرد: در همه سالهای پس از انقلاب زنان ایرانی در کنار مردان این سرزمین در حال تلاش بوده‌اند و تحولات اجتماعی و سیاسی را بوجود آورده‌اند. زنان همواره منشأ امید و زندگی بودند؛ چراکه آینده را برای فرزندانشان روشن می‌خواهند و برای مقابله با تاریکی ها تلاش می‌کنند.

ابتکار خاطرنشان کرد: در دولت یازدهم و دوازدهم بر اساس رویکرد و برنامه‌های رئیس جمهوری، زنان و دختران بیشتر دیده شدند چون برای تحقق عدالت جنسیتی تلاش بیشتری شد، این به معنای برطرف شدن همه موانع و مشکلات نیست بلکه به معنای در نظر قرار دادن برنامه‌ریزی جدی در این زمینه است. در این دوران برنامه‌های جامعی که شامل همه گروه‌های اجتماعی بود، وارد نظام برنامه‌ریزی کشور شد.

وی اظهار کرد: اکنون برای اولین بار هر استان برنامه های جدی خود را برای ارتقای وضعیت زنان و خانواده بر مبنای ۱۷۹ شاخص عدالت جنسیتی دارد و این اقدام با خط کش تحقق عدالت قابل اندازه گیری خواهد بود؛ بررسی میزان دسترسی عدالتهای جنسیتی از جمله دسترسی به فضاهای ورزشی برای زنان و همچنین چگونگی دسترسی همه خانواده‌ها به خدمات مشاوره و سلامت در هر شهرستان از جمله نتایج اجرای این برنامه‌ها در استانهای مختلف است.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده افزود: همچنین برای اولین بار خانواده سالم یا شکوفا معیار شاخص تعریف شده است و برای سیاست‌های‌ حامی خانواده مانند سینمای دوستدار خانواده برنامه‌های عملی شکل گرفته است.

ابتکار در پایان با اشاره به اجرای طرح ملی گفت‌وگوی خانواده گفت: این طرح در نظر دارد به مهارتهای ارتباطی اعضا و استحکام خانواده های ایرانی با طرحی علمی و عملی کمک کند. سرمایه اجتماعی جامعه ایرانی در بخش فعالیتهای مدنی و سازمانهای مردم نهاد ظرفیتی مناسب است که ۲۸۰۰ تشکل مردم نهاد در حوزه زنان و خانواده در تلاش هستند و دولت با حمایت از این تشکلها به بسط ظرفیت‌های مدنی و بسیج ظرفیت‌های اجتماعی موثر کمک کرده است. امید است که این رویکردها و اقدامات برای زندگی بهتر خانواده ایرانی موثر واقع شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون بیوگرافی و علت فوت عنایت بخشی بازیگر سینما و تلویزیون
عنایت بخشی، ‌ بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون در ۸۰ سالگی از دنیا رفت. این بازیگر پیشکسوت که از حدود دو ماه قبل در بیمارستان بستری بود، در ساعات اولیه صبح امروز، یکشنبه ۲۶ بهمن‌ماه از دنیا رفته است.
بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر بیانیه باشگاه پرسپولیس پس از شکست‌های اخیر
هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در بیانیه‌ای ، مدیرعامل خود را مامور بررسی علل نتایج کرده و به او اختیار هرگونه تصمیمی را داده است. البته که حدادی از چنین اختیاری برخوردار است اما اشاره به آن کمی مشکوک و سوال برانگیز است
مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین مرحله دوم سه‌نرخی شدن بنزین
به گفته شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران، در مرحله دوم اجرای مصوبه سه‌نرخی شدن بنزین، مالکان چند خودرویی باید تا ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ خودروی مشمول دریافت سهمیه را در سامانه معرفی کنند.
فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند فیلم| تمرینات سخت نظامی ملکه هلند
ملکه ماکسیما، همسر آرژانتینی‌تبار پادشاه ویلم-الکساندر، در ۵۴ سالگی آموزش نظامی را آغاز کرده تا به‌عنوان عضو ذخیره ارتش هلند فعالیت کند.
نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟ نسل جدید قایق‌های تهاجمی ایران، چرا ناوهای آمریکا از «زنبورهای سرخ» می‌ترسند؟
شناورهای تندرو ایرانی موسوم به «زنبورهای سرخ» با تاکتیک ازدحامی خود معادلات نبرد دریایی در خلیج فارس را تغییر داده و ناوهای آمریکا را غافلگیر کرده‌اند
رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند رئیس مجلس: حقوق‌ها می‌تواند سالی ۲ بار افزایش پیدا کند
قالیباف در جريان بررسی بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر اینکه حقوق‌ها میتواند ۲ بار در سال افزایش پیدا کند؛ گفت: مالیات حقوق بگیران زیر ۴۰ میلیون تومان از سال آینده صفر خواهد شد و بخش عمده کارمندان و کارگران مشمول کالابرگ می‌شوند. مالیات بر ارزش افزوده قشر ضعیف می تواند صفر شود
آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز فروش بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو
طبق وعده ایران‌خودرو در این مرحله از فروش هر متقاضی که زودتر مراحل ثبت‌نام را انجام دهد، بدون قرعه‌کشی صاحب خودرو می‌شود.
برگزیده
بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی در خصوص پیش بینی غلط
تصاویر لحظات بحث مجری تلوزیون با کارشناس هواشناسی بخش خبر صدا و سیما مجری تلویزیون گفت: آقای سرکرده پیش‌بینی شما درمورد بارش‌های هفتۀ گذشته درست از آب درنیامد.
موتورسواری بانوان آزاد شد! موتورسواری بانوان آزاد شد!
معاون امور خانواده و زنان ریاست‌جمهوری از نهایی شدن موضوع صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان خبر داد.
فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر فیلم+ اظهارات رئیس بیمارستان فارابی در مورد مجروحان چشمی ناآرامی‌های اخیر
رئیس بیمارستان فارابی درباره مجروحان حوادث اخیر گفت: در مجموع، حدود ۱۰۰۰ بیمار مراجعه کرده‌اند که پارگی چشم داشتند و نیازمند عمل اورژانسی بودند. این آمار به جز پارگی پلک و بیمارانی است که در حال حاضر به عمل جراحی نیاز ندارند.
صفحه خبر بالای تصاویر