کد خبر: ۱۳۷۱
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۵

آخرین وضعیت قطع آب و برق گیلان

وزیر نیرو با بیان این که وسعت بارش برف در استان گیلان ۱۴هزار کیلومتر مربع بوده است، گفت: شرایط آب و برق استان در حال ثابت شدن است.

src="/files/fa/news/ border-box; margin: 0px 0px 10px; font-family: dana-regular; font-size: 13px; text-align: justify; background-color: rgb(255, 255, 255);">به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، رضا اردکانیان، وزیر نیرو اظهار داشت: با توجه به وضعیت جوی و تلاش همکاران راهداری در باز کردن معابر، 270 اکیپ در بخش برق از امکانات استان گیلان و استان های معین و همجوار با باز شدن راه ها می‌توانند نسبت به مرمت باقی مانده قطعی‌های برق اقدام کنند.

وی ادامه داد: برف سنگینی باریده و با وجود این که امسال، سال تری داشتیم، در چهار شبانه روز گذشته، از شنبه تا سه‌شنبه به‌طور متوسط 4.6 میلی‌متر در کشور بارش داشتیم که این متوسط در استان گیلان 27 برابر بوده است.

وزیر نیرو گفت: به این شیوه در حوزه عمل هیدرولوژی شرایط حدی می‌گویند؛ به این معنا که باید آمادگی‌هایمان را در دستگاه‌های اجرایی و در سطح افکار عمومی برای برخورد با چنین شرایط آب و هوایی حدی، بالا ببریم.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه نسبت به برف سنگین قبلی در سال 95 که حدود 73 هزار مشترک برق را تحت تاثیر قرار داد این نسبت با وجود این که در زمان حاضر سه برابر است اما سرعت برگشتن به شرایط عادی به مراتب بالاتر بوده و از 19 پست فوق توزیع ما در استان گیلان که 29 هزار کیلومتر در آن شبکه توزیع وجود دارد، اکنون فقط سه مورد به علت عدم دسترسی از مدار خارج هستند و شرایط به سمت مناسب شدن پیش می‌رود.

وی افزود: امیدواریم تا پایان امروز با استفاده از همه امکانات موجود بتوان بخش بسیار قابل توجهی از مشترکان شهری و روستایی را به شرایط عادی برگردانیم.

اردکانیان گفت: همزمان با بحث برق، طبیعتا تحت پوشش قرار دادن مشترکان آب هم به سرعت در حال انجام است.

وی گفت: در بخش شهری فقط 15درصد کسانی که در اثر این برف دسترسی‌شان به آب قطع شده بود را در فهرست داریم و این در بخش روستایی حدود 30 درصد است که این دو بخش هم همزمان با بحث برق در حال سامان یافتن هستند.

اردکانیان افزود: مهم این است که تلاش بسیار خوبی در سطح استان و استان‌های معین در حال صورت گرفتن است و تا نیمه‌های شب و تا پاسی از نیمه شب همکاران مشغول کار هستند.

اردکانیان با بیان این که مشکل اصلی، مشکل راه است و اگر دسترسی داشته باشیم، طبیعتا با توجه به امکانات موجود و استقرار بالگرد شرکت توانیر، به سرعت انجام می‌شود، گفت: در همین سال جاری، در دو سه طوفانی که در اروپا و آمریکای شمالی به وقوع پیوست در شهرهای بزرگی مانند تورنتو 300 هزار نفر دچار قطعی برق شدند که بین 6 تا 9 روز طول کشید تا با همه امکانات موجود وضعیت به حالت عادی برسد.

وی گفت: برق نقش بسیار تعیین کننده‌ای دارد و چنین حادثه بزرگی وقتی رخ می‌دهد باید سطح آمادگی‌ها را بالا برد.

اردکانیان گفت: تصمیم‌های خوبی در این جلسه گرفته شد؛ برای استفاده از کابل‌های خودنگهدار در شبکه برق گیلان که سازمان برنامه و بودجه کمک‌های خوبی برای این کار خواهد کرد می‌توانیم در حوادث مشابه با سرعت بیشتری به شرایط عادی برگردیم.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان تهران در جمع ۱۰ شهر آلوده جهان
داده‌های به‌روزشده در سایت رسمی «IQAIR» نشان می‌هد تهران در میان ۱۰ شهر آلوده جهان قرار دارد.
اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT اتفاق نگران‌کننده هنگام یادگیری با ChatGPT
پژوهش‌ها نشان می‌دهد سهولت استفاده از ChatGPT می‌تواند عمق یادگیری و مهارت‌های تفکر انتقادی کاربران را کاهش دهد و تبادل اطلاعات عمومی را محدود کند.
مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد مدارس و دانشگاه‌های تهران غیرحضوری شد
استاندار تهران اعلام کرد با تصمیم کارگروه اضطرار آلودگی هوا، مدارس و دانشگاه‌های استان بجز فیروزکوه روز‌های ۴ و ۵ آذر به صورت غیرحضوری برگزار می‌شوند.
آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد آلودگی هوا مدارس ابتدایی تهران را تا پایان هفته مجازی کرد
دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام کرد، کلاس‌های مدارس ابتدایی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه ۴ و ۵ آذرماه به صورت مجازی برگزار می‌شوند.
لغو پرواز‌های چین به ژاپن لغو پرواز‌های چین به ژاپن
شرکت‌های هواپیمایی چین پرواز‌های خود به ژاپن را لغو کردند؛ این اقدام می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر صنعت گردشگری و سفر‌های بین‌المللی ژاپن داشته باشد.
اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است اردوغان: حماس همچنان به آتش‌بس در غزه پایبند است
رئیس‌جمهور ترکیه با تأکید بر صبر حماس در برابر تجاوزات اسرائیل، از ضرورت فشار دیپلماتیک بر تل‌آویو و ارسال کمک‌های انسانی به غزه سخن گفت.
آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران آغاز اجلاس مجمع دریانوردی جهان در لندن با مشارکت ایران
سی‌وچهارمین اجلاس مجمع عمومی آیمو در لندن آغاز شد و هیأت ایران به ریاست سعید رسولی ضمن حضور فعال، مواضع کشور را در این نشست بین‌المللی تشریح خواهد کرد.
برگزیده
هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد! هفته دیزاین تهران با دخالت بسیج دانشجویی متوقف شد!
با چند توییت، یک برنامه مورد توجه جوانان تعطیل شد؛ این اتفاقی است که برای رویداد «هفته دیزاین تهران» در دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران رخ داد.
مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان مهاجرت از کابل مسی به فیبرنوری، زیرساخت زندگی دیجیتال ایرانیان
در سال‌های اخیر، با رشد فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، نیاز به اتصال پرسرعت و پایدار به اینترنت بیش از پیش احساس می‌شود. پروژه مهاجرت از کابل مسی به فیبر نوری (سوآپ)، پاسخ به این نیازهاست و با اجرای آن، زیرساخت‌های ارتباطی کشور به‌طور اساسی به‌روز خواهد شد
کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده کاهش کشفیات تریاک، شرکت های دارویی را با مشکل مواجه کرده
مدیرکل درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر با اشاره به کاهش منابع تأمین مواد اولیه دارو‌های مخدر، از جمله دارو‌های مورد استفاده در درمان سرطان، درد‌های مزمن و اعتیاد، اعلام کرد که شرکت‌های دارویی با مشکلات جدی مواجه شده‌اند
صفحه خبر بالای تصاویر