کد خبر: ۱۳۳۵
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۱

ناگفته‌های سیدجلال از روزی که کی‌روش از او خواست تا نامه خداحافظی بنویسد

کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس با وجود ابهام در نبودنش برای جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه گفت: کارلوس کی‌روش مربی خیلی بزرگی بود که به فوتبال ایران کمک کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛سید جلال حسینی در گفتگو با برنامه «سلام صبح بخیر» در خصوص اینکه به فکر ارتقای آمار خود برای قهرمانی در فوتبال باشگاهی کشور گفت: دنبال آمار و ارقام نیستم. فقط تمرین می کنم و می خواهم همیشه در سطح ایده آل باشم.

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس درباره اینکه پس از گذشت دو سال از جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه چه احساسی نسبت به خط خوردن از سوی کارلوس کی روش برای حضور دوباره در این رقابت ها دارد اظهار داشت: به هر حال تصمیم سرمربی بود و من هم نمی توانستم دخالتی در این زمینه داشته باشم.

او با افشاگری برای حضور در اردوی تیم ملی در آخرین روز از تمرین این تیم قبل از اعزام به جام جهانی روسیه افزود: صبح آن روز، مارکار آقاجانیان با من تماس گرفت و گفت به ساختمان «پِک» بروم. از من خواستند تا پیام خداحافظی بدهم اما به او و آقای کی روش گفتم که تصمیم گیرنده من هستم و خودم باید در این زمینه آخرین نظر را بدهم. آقای کی روش هم پذیرفت. حرفی هم درباره دلایل اینکه چرا دعوت نشده ام زده نشد.

حسینی در پاسخ به این سوال که چرا آخرین روز از تمرینات تیم در تهران چنین موضوعی در میان گذاشته شد گفت: برای خودم هم این سوال هنوز وجود دارد که چرا آخرین روز؟!

مدافع سرخپوشان در ادامه به تمجید از عملکرد کارلوس کی روش پرداخت و تاکید کرد:او زخمتکش و پرتلاش بود. خیلی زحمت کشید و به فوتبال ایران کمک کرد.

حسینی درباره مصاحبه برانکو ایوانکوویچ سرمربی سابق پرسپولیس که عنوان کرده بود«سیدجلال به خاطر گلی که در لیگ قهرمانان به الجزیره زد از تیم ملی خط خورد» گفت: من هم چنین مباحثی را شنیدم اما دنبال نکردم. نمی دانم چرا خط خوردم. اختلافات برانکو و کی روش زیاد شده بود. حتی در تصمیم گیری های فدراسیون هم نقش داشت اما کار من چیز دیگری بود و به این مسائل فکر نمی کنم.

حسینی درباره اینکه چه نظری درباره «لاییِ» وحید امیری هافبک پرسپولیس در جام جهانی روسیه به جرارد پیکه مدافع تیم ملی اسپانیا دارد یادآور شد: او بازیکن خیلی خوبی است. حقیقتش این صحنه خیلی به من چسبید.

مدافع سرخپوشان درباره جدایی علیرضا بیرانوند در پایان فصل و ترانسفر دروازه بان تیم ملی به «آنتورب» بلژیک افزود: او واقعا زحمت کمشید تا به اینجا رسید. دلمان برای علیرضا تنگ می شود. تصمیمش را هم گرفته است و امیدوارم موفق شود.

او درباره کری خوانی هایی که در آستانه دربی فردا پنجشنبه پایتخت می شود افزود: با کت و شلوار می نشینند و کری می خوانند. نمی دانم این حرف ها چه تاثیری در روحیه هواداران و افرادی که به ورزشگاه می ایند دارد. ممکن است همین رفتار باعث برخی اتفاقات در استادیوم آزادی شود.

سیدجلال درباره درگیری اش در یکی از رویارویی های استقلال و پرسپولیس با مهدی رحمتی اظهار داشت: با او دوست هستم و مشکلی نیست. بعد از آن بازی هم که درگیر شدیم با هم صحبت کردیم و مشکلی نبود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟ صدیقی در نماز جمعه این هفته چه سخنی برای گفتن داشت؟
حجت‌الاسلام کاظم صدیقی خطیب جمعه تهران خطاب به عموم مردم تاکید کرد: باید واحد باشید و وحدت و انسجام را حفظ کنید و هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید.
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
شوخی آذری جهرمی با آرزویی که ربع پهلوی به گور خواهد برد
پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد پرونده کنکور‌های دو نوبته برای همیشه بسته شد
پرونده کنکور‌های دو نوبته بسته شد و از سال آینده کنکور یک نوبت برگزار می‌شود.
کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟ کدام داور و قاری قرآنی برنامه محفل در دولت پزشکیان پست گرفت؟
«حامد شاکرنژاد» قاری قرآن و داور مسابقات محفل، مشاور فرهنگی وزیر راه و شهرسازی شد.
دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟ دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟
باشگاه اینتر با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی، تولد مهاجم ایرانی خود را تبریک گفت
ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد! ظریف از تنها تهدید اسراییل رونمایی کرد!
وزیر امور خارجه پیشین کشورمان در حساب ایکس خود نوشت: جنگ، ترور، خرابکاری، باج‌گیری. نشان می‌دهد که تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است.
مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد مدنی زاده عضو شورای عالی کار شد
معاون اول رئیس جمهور، مصوبه هیات وزیران مبنی بر عضویت سیدعلی مدنی زاده وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان عضو شورای عالی کار را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
برگزیده
دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟ دلیل تبریک باشگاه اینتر به طارمی چه بود؟
باشگاه اینتر با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی، تولد مهاجم ایرانی خود را تبریک گفت
امیررضا معصومی کشتی گیری که ایران نمی‌دهد و آذربایجان می‌خواهد! امیررضا معصومی کشتی گیری که ایران نمی‌دهد و آذربایجان می‌خواهد!
به نظر می‌رسد امیررضا معصومی تصمیمش را برای حضور در آذربایجان گرفته است.
کیلیان امباپه به پلیس فرانسه هدیه داده است یا رشوه؟ کیلیان امباپه به پلیس فرانسه هدیه داده است یا رشوه؟
دادستانی فرانسه تحقیقات درباره پرداخت‌های مهاجم تیم ملی این کشور به ۵ مامور امنیتی و نیروی پلیس را آغاز کرده است.
صفحه خبر بالای تصاویر