کد خبر: ۱۳۲۴
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۲:۵۱
شریف در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

شاخص‌های سختی برای تعیین لیست‌های جریان اصلاح طلب و اصولگرا وجود دارند

احمد شریف : درباره برخی اظهارات مبنی بر اینکه جریان اصلاحات در قِبال دریافت هزینه نام برخی از افراد را در لیست خود قرار می‌دهد،گفت: من به عنوان یک فعال سیاسی که سالیان زیادی در این عرصه فعال بودم این موضوع را دور از شان تمام جریان های سیاسی کشور می‌دانم.
شاخص‌های سختی برای تعیین لیست‌های جریان اصلاح طلب و اصولگرا وجود دارند احمد شریف : درباره برخی اظهارات مبنی بر اینکه جریان اصلاحات در قِبال دریافت هزینه نام برخی از افراد را در لیست خود قرار می‌دهد،گفت: من به عنوان یک فعال سیاسی که سالیان زیادی در این عرصه فعال بودم این موضوع را دور از شان تمام جریان های سیاسی کشور می‌دانم.
احمد شریف  عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره برخی اظهارات مبنی بر اینکه جریان اصلاحات در قِبال دریافت هزینه نام برخی از افراد را در لیست خود قرار می‌دهد،گفت: من به عنوان یک فعال سیاسی که سالیان زیادی در این عرصه فعال بودم این موضوع را دور از شان تمام جریان های سیاسی کشور می‌دانم.


او ادامه داد: هم جریان اصلاح طلب و هم اصولگرا شاخص های خیلی سِفت و سختی برای تعیین نامزدهای انتخاباتی خود دارند و به هیچ عنوان فکر نمی‌کنم مسائل مالی در تعیین نامزدهای نهایی تاثیرگذار باشد، زیرا همانطور که می‌دانید یک جریان سیاسی طیف وسیعی از افراد را در بر می‌گیرد، پس اگر چنین موضوعی مطرح شود نمی توان برای همیشه پنهان بماند و آن افرادی هم که چنین ادعایی دارند بهتر است با اسناد و مدارک حرف بزنند.

شریف افزود: این اظهارات صرفا اتهامی است که متاسفانه برخی اوقات از زبان برخی افرادی که می‌خواهند جریان های سیاسی را تخریب کنند بیان می‌شود و من  بعید می‌دانم که هیچ جریانی شرط مالی را برای قرار گرفتن در لیست های خود تعیین کنند، یعنی خطِ مشی سیاسی مشخصه اصلی برای حضور در لیست هاست.

فعال اصلاح طلب تاکید کرد: طبعا وضعیت مالی احزاب بسیار بغرنج است و کسانی که انتخاب می‌شوند باید هزینه های مالی خود را خود بپردازند؛ موضوعی که البته کاملا طبیعی است، زیرا اگر به طور شخصی هم بخواهد ثبت نام کنند باید خودشان پرداخت کنند، اما اینکه شرط مالی بگذارند اصلا صحت ندارد.

او درباره برخی از افرادی که پس از ورود به مجلس، فراکسیون خود را تغییر می‌دهند نیز بیان کرد: افرادی که از سوی احزاب معرفی می‌شوند قطعا یک پایبندی حداقلی به احزاب خودشان دارند، اما افرادی که حزبی نیستند و به صورت مستقل نامزد می‌شوند خود را متعهد به هیچ یک از احزاب سیاسی نمی دانند و ما این موضوع را بیشتر درباره آنها می بینیم که البته نوعی بی اخلاقی است. باید احزاب یک تعهدی را از اعضایشان بگیرند و در دوره های بعد هم از این افراد حمایت نکنند،  وگرنه ساز و کار دیگری در این زمینه وجود ندارد.

شریف درباره موضوع جلسه فردای شورای هماهنگی هم گفت: جلسه فردای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات منوط به موضوع انتخابات خواهد بود و باید دید که آخرین آمار تایید صلاحیت شده ها چه آماری خواهد بود تا درباره ارائه لیست تصمیم گرفته شود.

اخبار سیاسیاخبار انتخابات

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی انفجار در دانشگاه تهران؛ یک کشته و چند زخمی
انفجار کپسول هیدروژن در آزمایشگاه دانشکده مواد دانشگاه تهران باعث مرگ یک دانشجو و مصدومیت سه نفر دیگر شد؛ حادثه در محدوده امیرآباد رخ داد.
مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم مهربانی در قلب آفریقا؛ تصویری متفاوت از همزیستی مسالمت آمیز+ فیلم
ویدئویی تازه از آفریقا نشان می‌دهد انسان‌ها با هم مهربانی و همزیستی شگفت‌انگیزی دارند؛ لحظه‌ای که گردشگران آن را «تفریح عادی در آفریقا» توصیف می‌کنند.
استقلال این بار زیر تیغ فیفا استقلال این بار زیر تیغ فیفا
فیفا پس از شکایت منتظر محمد، هافبک سابق عراقی استقلال، این باشگاه را به دو دوره محرومیت از نقل‌وانتقالات و پرداخت ۳۰ میلیارد تومان جریمه محکوم کرد.
معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد معاهده مشارکت راهبردی ایران و روسیه رسماً اجرایی شد
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد معاهده مشارکت راهبردی جامع میان ایران و روسیه که در ۱۷ ژانویه ۲۰۲۵ در مسکو امضا شد، از امروز به طور رسمی اجرایی می‌شود.
استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد استیضاح وزیر کار دولت پزشکیان کلید خورد
جمعی از نمایندگان مجلس با محوریت سمیه رفیعی، نماینده تهران، طرح استیضاح احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را به دلیل ضعف مدیریتی و تهدید ثبات اقتصادی و اجتماعی کشور کلید زدند.
آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه آمریکا در یک قدمی درگیری با روسیه
دولت آمریکا در ادامه حمایت‌های نظامی از اوکراین، تصمیم گرفته اطلاعات دقیق درباره زیرساخت‌های انرژی در عمق خاک روسیه را در اختیار کی‌یف قرار دهد تا برای حملات موشکی دوربرد استفاده شود.
ترکیه هم به ایران خنجر زد ترکیه هم به ایران خنجر زد
همزمان با بازگشت تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران، دولت ترکیه اعلام کرد اموال و دارایی‌های ۲۰ فرد و ۱۸ نهاد ایرانی از جمله سازمان انرژی اتمی و بانک سپه را مسدود کرده است.
برگزیده
رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد رسمی+ تصاویر عذرخواهی نتانیاهو از قطر در کاخ سفید منتشر شد
کاخ سفید با انتشار گزارش تصویری، لحظه تماس تلفنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، با نخست‌وزیر قطر را تأیید کرد؛ نتانیاهو در این تماس به‌طور رسمی بابت تجاوز هوایی اخیر با هدف ترور رهبران حماس عذرخواهی کرده است.
ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود ادعای احمقانه ترامپ: ایران می‌تواند عضو توافق ابراهیم شود
ترامپ در جریان نشست خبری مشترک با نتانیاهو در کاخ سفید گفت: ما به حل یک مشکل قدیمی بسیار نزدیک شده‌ایم و به بررسی صلح در خاورمیانه به طور کلی و نه تنها توقف جنگ در غزه پرداختیم
سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی سعید جلیلی و مدل توهین آمیز اعلام آمادگی‌اش برای مناظره با روحانی
سعید جلیلی، مذاکره‌کننده اسبق برنامه هسته‌ای ایران که قطعنامه‌های متعددی در زمان او علیه کشورمان به تصویب رسید، به پیشنهاد مناظره حسن روحانی پاسخی جنجالی داد
صفحه خبر بالای تصاویر