کد خبر: ۱۳۲۴
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۲:۵۱
شریف در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

شاخص‌های سختی برای تعیین لیست‌های جریان اصلاح طلب و اصولگرا وجود دارند

احمد شریف : درباره برخی اظهارات مبنی بر اینکه جریان اصلاحات در قِبال دریافت هزینه نام برخی از افراد را در لیست خود قرار می‌دهد،گفت: من به عنوان یک فعال سیاسی که سالیان زیادی در این عرصه فعال بودم این موضوع را دور از شان تمام جریان های سیاسی کشور می‌دانم.
شاخص‌های سختی برای تعیین لیست‌های جریان اصلاح طلب و اصولگرا وجود دارند احمد شریف : درباره برخی اظهارات مبنی بر اینکه جریان اصلاحات در قِبال دریافت هزینه نام برخی از افراد را در لیست خود قرار می‌دهد،گفت: من به عنوان یک فعال سیاسی که سالیان زیادی در این عرصه فعال بودم این موضوع را دور از شان تمام جریان های سیاسی کشور می‌دانم.
احمد شریف  عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره برخی اظهارات مبنی بر اینکه جریان اصلاحات در قِبال دریافت هزینه نام برخی از افراد را در لیست خود قرار می‌دهد،گفت: من به عنوان یک فعال سیاسی که سالیان زیادی در این عرصه فعال بودم این موضوع را دور از شان تمام جریان های سیاسی کشور می‌دانم.


او ادامه داد: هم جریان اصلاح طلب و هم اصولگرا شاخص های خیلی سِفت و سختی برای تعیین نامزدهای انتخاباتی خود دارند و به هیچ عنوان فکر نمی‌کنم مسائل مالی در تعیین نامزدهای نهایی تاثیرگذار باشد، زیرا همانطور که می‌دانید یک جریان سیاسی طیف وسیعی از افراد را در بر می‌گیرد، پس اگر چنین موضوعی مطرح شود نمی توان برای همیشه پنهان بماند و آن افرادی هم که چنین ادعایی دارند بهتر است با اسناد و مدارک حرف بزنند.

شریف افزود: این اظهارات صرفا اتهامی است که متاسفانه برخی اوقات از زبان برخی افرادی که می‌خواهند جریان های سیاسی را تخریب کنند بیان می‌شود و من  بعید می‌دانم که هیچ جریانی شرط مالی را برای قرار گرفتن در لیست های خود تعیین کنند، یعنی خطِ مشی سیاسی مشخصه اصلی برای حضور در لیست هاست.

فعال اصلاح طلب تاکید کرد: طبعا وضعیت مالی احزاب بسیار بغرنج است و کسانی که انتخاب می‌شوند باید هزینه های مالی خود را خود بپردازند؛ موضوعی که البته کاملا طبیعی است، زیرا اگر به طور شخصی هم بخواهد ثبت نام کنند باید خودشان پرداخت کنند، اما اینکه شرط مالی بگذارند اصلا صحت ندارد.

او درباره برخی از افرادی که پس از ورود به مجلس، فراکسیون خود را تغییر می‌دهند نیز بیان کرد: افرادی که از سوی احزاب معرفی می‌شوند قطعا یک پایبندی حداقلی به احزاب خودشان دارند، اما افرادی که حزبی نیستند و به صورت مستقل نامزد می‌شوند خود را متعهد به هیچ یک از احزاب سیاسی نمی دانند و ما این موضوع را بیشتر درباره آنها می بینیم که البته نوعی بی اخلاقی است. باید احزاب یک تعهدی را از اعضایشان بگیرند و در دوره های بعد هم از این افراد حمایت نکنند،  وگرنه ساز و کار دیگری در این زمینه وجود ندارد.

شریف درباره موضوع جلسه فردای شورای هماهنگی هم گفت: جلسه فردای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات منوط به موضوع انتخابات خواهد بود و باید دید که آخرین آمار تایید صلاحیت شده ها چه آماری خواهد بود تا درباره ارائه لیست تصمیم گرفته شود.

اخبار سیاسیاخبار انتخابات

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید دبل طارمی، قبل از بازی با رئال مادرید
مهدی طارمی بلافاصله بعد از فیفادی با نمایشی درخشان و دو گل برابر آترومیتوس شایستگی خود را بار دیگر به نمایش گذاشت
افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵
ضریب افزایش حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۵ مشخص شد.
اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر اعلام جزئیات بخش‌های جشنواره فجر
در نشست خبری جشنواره جهانی فیلم فجر، دبیر جشنواره با تشریح بخش‌های اصلی از جمله مسابقه بین‌الملل، جلوه‌گاه شرق و «زیتون شکسته» ویژه آثار مرتبط با مقاومت و جنگ غزه ، اعلام کرد که نوری بیلگه جیلان به‌عنوان مهمان ویژه و رئیس هیأت داوران در شیراز حضور خواهد داشت؛ شهری که امسال برای نخستین‌بار میزبان این رویداد با رویکرد شاعرانه شده است.
«نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو «نبرد پشت نبرد»؛ معرفی فیلم جدید پل توماس اندرسن با بازی دی‌کاپریو
فیلم جدید اندرسون، بالاخره او را در کنار دی‌کاپریو در یک پروژه قرار داد و خروجی کار، یک اثر پرانرژی، بی پرده و جسورانه است که به خوبی می‌تواند پشت تمام روایت‌های خود، حرفش را بزند و مخاطب را با دیدگاه‌های مختلف تنها بگذارد.
نوآوری ساده سامسونگ که تجربه استفاده از یخچال را متحول کرد نوآوری ساده سامسونگ که تجربه استفاده از یخچال را متحول کرد
در حالی که توجه‌ها به هوش مصنوعی یخچال جدید سامسونگ جلب شده، بررسی‌ها نشان می‌دهد نوآوری کاربردی Beverage Center با پارچ خودکارِ همیشه‌پر، بیشترین تأثیر را بر راحتی کاربران دارد.
اولین خودرو بنزینی جهان با سیستم رانندگی هوشمند هوآوی اولین خودرو بنزینی جهان با سیستم رانندگی هوشمند هوآوی
آئودی A5L Qiankun با همکاری هوآوی رسماً معرفی شد. این خودرو اولین محصول بنزینی جهان است که به سیستم رانندگی هوشمند پیشرفته هوآوی مجهز می‌شود.
جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر
مهدهای کودک و پیش دبستانی در استان تهران به جز فیروزکوه تعطیل است و با دورکاری مادران این کودکان موافقت می شود.
برگزیده
پیام کتبی ایران به عربستان پیام کتبی ایران به عربستان
محمد بن‌سلمان، ولیعهد عربستان، در جریان دیدار رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان، پیام کتبی رئیس‌جمهور ایران را دریافت کرد.
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
صفحه خبر بالای تصاویر