کد خبر: ۱۲۹۷
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۲۰:۵۸
سخنگوی کمیسیون تلفیق

قوامی در تشریح نشست کمیسیون تلفیق:

یارانه نقدی سال آینده ۷۲ هزار تومان می‌شود/ توزیع منابع به دست آمده از اصلاح قیمت بنزین میان ۷۸ میلیون یارانه بگیر

src="/files/fa/news/gb(24, 9, 166); font-family: dana-regular; font-size: 13px; text-align: justify; background-color: rgb(255, 255, 255);">سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۹۹ گفت: براساس تصمیم کمیسیون تلفیق از فروردین ۹۹ یارانه نقدی از ۴۵ هزارتومان به حدود ۷۲ هزار تومان افزایش می یابد.

هادی قوامی در نشست خبری امروز (دوشنبه، 7 بهمن) کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال 99، گفت: با توجه به اینکه مردم از عملکرد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در زمینه پرداخت یارانه معیشتی گلایه هایی داشتند در کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال آینده مقرر شد؛ 20 درصد از 31 هزار میلیارد تومان حاصل از افزایش قیمت بنزین به افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی پرداخت شود و باقیمانده منابع به دست آمده از اصلاح قیمت بنزین میان 78 میلیون یارانه بگیر توزیع شود.

نماینده مردم اسفراین در مجلس شورای اسلامی افزود: از آنجا که تعداد مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی حدود 7 میلیون نفر است در مرحله نخست به هر فرد حدود 50 هزار تومان بابت یارانه معیشت پرداخت می شود.

وی اضافه کرد: از فروردین سال 99 رقم یارانه نقدی از 45 هزار تومان به 72 هزار تومان افزایش می یابد به این معنا که 45 هزار تومان بابت یارانه نقدی و حدود 27 هزار تومان به ازای کمک معیشتی به همه یارانه بگیران پرداخت خواهد شد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
فیلم اقدام به خودکشی غزاله اکرمی فیلم اقدام به خودکشی غزاله اکرمی
انتشار چند استوری از سوی غزاله اکرمی، بازیگر سریال «سوجان»، شامگاه گذشته موجی از واکنش ها را در میان کاربران و اهالی سینما برانگیخت. اکرمی در یکی از این استوری ها مدعی شده بود که یکی از تهیه کنندگان متاهل سینما قصد تعرض به او را داشته و از دفتر او گریخته است.
پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه پژمان جان امشب طبق برنامه تهرانه
پژمان جمشیدی بازیگر سینما که پس از آزادی از زندان به قید وثقیه دو هفته قبل برای دیدار با خانواده به کانادا سفر کرده بود ساعتی قبل به تهران بازگشت
از سزاریا اِوُرا تا کوسه‌های آبی؛ نگاهی به فرهنگ و فوتبال کیپ‌ورد از سزاریا اِوُرا تا کوسه‌های آبی؛ نگاهی به فرهنگ و فوتبال کیپ‌ورد
کیپ‌ورد، کشور کوچک جزیره‌ای در اقیانوس اطلس، با صعود تاریخی به جام جهانی ۲۰۲۶ جهان را شگفت‌زده کرد؛ کشوری که حالا نماد پیشرفت، فرهنگ و استقامت است.
دوا لیپا طرفدار کدام تیم است؟ دوا لیپا طرفدار کدام تیم است؟
خواننده معروف پس از برگذاری کنسرتش، رقابت سوپرکلاسیکو مابین ریورپلاته و بوکاجونیورز را از نزدیک دید.
چالش ژئوپلیتیک آسیای مرکزی؛ آمریکا در مقابل روسیه و چین چالش ژئوپلیتیک آسیای مرکزی؛ آمریکا در مقابل روسیه و چین
تحکیم روابط آمریکا با کشور‌های آسیای مرکزی، سران منطقه را بین خشم روسیه و چین یا افزایش وابستگی به مسکو و پکن قرار داده و معادلات ژئوپلیتیک را پیچیده کرده است.
سهم ناچیز آمریکای لاتین از سرمایه‌گذاری جهانی هوش مصنوعی سهم ناچیز آمریکای لاتین از سرمایه‌گذاری جهانی هوش مصنوعی
گزارش «شاخص هوش مصنوعی آمریکای لاتین ۲۰۲۵» نشان می‌دهد منطقه تنها ۱.۱۲٪ از سرمایه‌گذاری جهانی را جذب کرده و کشورهایی، چون شیلی، برزیل و اروگوئه پیشرو تحول دیجیتال هستند.
تبادل دانشجو ایران و تاجیکستان از سال آینده تبادل دانشجو ایران و تاجیکستان از سال آینده
رئیس سازمان امور دانشجویان اعلام کرد ایران و تاجیکستان برای ایجاد بورسیه تحصیلی مشترک از سال آینده برنامه‌ریزی کرده‌اند و توسعه دیپلماسی علمی را راهی برای گسترش روابط می‌دانند.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر