کد خبر: ۱۲۴۹
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۵

برگ برنده بغداد برای آمریکا چیست؟

فارس نوشت: تحلیل‌گر سیاسی عراق با اشاره به اینکه نقضهای مکرر حاکمیت عراق از سوی آمریکا، بزرگترین برگ برنده بغداد برای اخراج نظامیان آمریکایی است، خواستار پیگیری بین‌المللی این امر شد و اطمینان داد که بغداد برنده این پرونده خواهد بود.
src="/files/fa/news/ border-box; margin-top: 0px; margin-bottom: 1rem; line-height: 1.9; word-spacing: 1px; color: rgb(33, 37, 41); font-family: Vazir; font-size: 12.8px; text-align: justify; background-color: rgb(255, 255, 255);">«امیر عبدالمنعم الساعدی» تحلیلگر سیاسی عراق، درباره نحوه اعمال فشار بر واشنگتن برای خارج کردن نیروهایش از خاک عراق، گفت که بغداد برای تحقق این امر، برگ برنده دارد و نیازی به توسل به زور نیست.

الساعدی در گفت‌وگو با پایگاه خبری «المعلومه» توضیح داد:  بغداد برای اخراج نیروهای خارجی دارای برگ برنده است و از طریق مراجعه به شورای امنیت و سازمان ملل و حتی ارائه دادخواست قضایی علیه دولت آمریکا یا نیروهای ائتلاف بین‌المللی، با استناد به نقض‌های مکرر حاکمیت این کشور و طرح مصوب جدید پارلمان عراق در این‌باره، می‌تواند به هدف خود برسد.

الساعدی گفت: عراق کشوری است که تحت قیمومیت بین‌المللی قرار ندارد لذا کلیه راه‌های [دیپلماتیک و سیاسی] برای اخراج نیروهای آمریکایی، برای او باز است. مشروط به اینکه از شخصیت‌های دیپلماتیک قوی و توانمند در مذاکره و توافق در شورای امنیت و سازمان ملل استفاده کند.

 این تحلیلگر سیاسی، درباره استفاده از شیوه‌های نظامی و توسل به زور علیه نیروهای آمریکایی در خاک عراق هشدار داد و گفت که این اقدام، کشور را به تهدیدی برای صلح جهانی تبدیل خواهد کرد و موجب خواهد شد و احتمال دارد که بار دیگر تحریم و ذیل بند هفت منشور سازمان ملل قرار گیرد و این امر، شرایط را از آن چیزی که هست، بدتر خواهد کرد.

بند هفت منشور سازمان ملل به شورای امنیت اجازه می‌دهد علیه کشورهای که از این شورا تبعیت نمی‌کنند اقدامات مختلفی به کار بگیرند، از تحریم گرفته تا دخالت نظامی.

از سال ۱۹۹۰ میلادی که عراق با حمله نظامی به کویت، این کشور را اشغال کرد، تحت بند ۷ منشور سازمان ملل قرار گرفت اما سرانجام به طور نهایی در سال ۲۰۱۷ از این بند رهایی یافت.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
لوگوی جدید BMW +عکس لوگوی جدید BMW +عکس
BMW بی‌سروصدا از لوگوی جدید خود رونمایی کرد
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد! سایت فروش ایران خودرو تا اطلاع ثانوی بسته شد!
با ورود دادستانی تهران سایت ایران خودرو متخلفی که قیمت محصولات خود را بدون هماهنگی با مراجع ذیصلاح افزایش داده بود بسته شد.
قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز قیمت بیت‌کوین و ارزهای دیجیتال امروز
قیمت بیت کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال (رمزارزها) به دلار امروز سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ را می‌توانید در جدول زیر مشاهده نمایید.
واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد واکنش صادق به درخواست وزیر علوم، مسئولان اساسا باور ندارند کشور مشکلی دارد
صادق زیباکلام در نامه‌ای سرگشاده خطاب به حسین سیمایی‌صراف، با نگاهی به درخواست وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برای کمک دانشگاه‌ها برای راهیابی به برون‌رفت کشور از مشکلات اجتماعی، به نقد رجوع به دانشگاهیان در بزنگاه‌های حساس سیاسی کشور پرداخته است.
قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه قیمت طلا، سکه، دلار و یورو امروز دوشنبه
طلا ۱۸ عیار به قیمت ۱۶ میلیون و ۸۷۵ هزار تومان رسید. سکه امامی در بازار امروز رشد قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی را تجربه کرد و اکنون ۱۷۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تومان فروخته می‌شود.
برگزیده
اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران
اتحادیه اروپا در اقدامی سیاسی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را که یک نهاد نظامی رسمی ایران به‌شمار می‌رود در فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی طبقه‌بندی کرد.
دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در ترکیه؟ دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در ترکیه؟
یک روزنامه کشور ترکیه از دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در این کشور خبر داد.
وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم وزیر ارتباطات: اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم
ستار هاشمی با تأکید بر اینکه اگر گفته شود به اینترنت بین‌الملل نیاز نداریم شوخی تلخی کرده‌ایم، گفت: امروز فضای مجازی بخشی از فضای واقعی زندگی مردم شده و باید این موضوع را بپذیریم.
صفحه خبر بالای تصاویر