کد خبر: ۱۲۳۱
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۷

معاون پارلمانی رییس‌جمهور: طوری عمل کنیم که سرمایه اجتماعی نظام ارتقا یابد

معاون پارلمانی رییس‌جمهوری در شرایط کنونی، اتحاد و انسجام را یک ضرورت غیرقابل اجتناب دانست و گفت: هر شخصیت و نهاد سیاسی باید به شکلی عمل کنند که سرمایه اجتماعی نظام ارتقا یابد و انسجام و اتحاد در بالاترین حد قرار گیرد.
src="/files/fa/news/ border-box; margin: 0px 0px 10px; font-family: shabnam-regular; font-size: 13.3333px; text-align: justify; background-color: rgb(255, 255, 255);">«حسینعلی امیری» در گفت وگو با ایرنا با اشاره به شرایط کشور پس از شهادت سردار قاسم سلیمانی و سقوط هواپیمای اوکراینی خاطرنشان کرد: کمتر از ۲ ماه مانده به انتخابات، کشور در شرایط خاصی قرار دارد که اتحاد و انسجام را یک ضرورت غیرقابل اجتناب می‌کند. به تجربه ثابت شده که هر وقت، وحدت، انسجام، همراهی و همدلی در کشور بالا بوده، دشمنان به این آب و خاک طمع نکرده‌اند و هر وقت تفرقه وجود داشته، دشمنان به تهدید روی آورده‌اند و طمع کرده‌اند.

معاون پارلمانی رییس‌جمهوری با بیان اینکه در شرایط کنونی، اتحاد و انسجام یک ضرورت غیرقابل اجتناب است، تاکید کرد: هر نهاد سیاسی، هر شخصیتی که تریبونی دارد و مرجع مراجعات است، همه و همه باید به شکلی عمل کنند که سرمایه اجتماعی نظام ارتقا یابد و انسجام و اتحاد در بالاترین حد قرار گیرد.

وی درباره رد صلاحیت برخی نامزدهای انتخابات مجلس نیز گفت: شورای نگهبان ناظر انتخابات است و بر همه مراحل رسیدگی می‌کند و کسانی که برای این‌کار احراز صلاحیت نشدند باید فرایند قانونی را طی کنند.

امیری با بیان اینکه اعضای شورای نگهبان بارها اعلام کرده‌اند که هیچ وقت خودشان را از خطا و اشتباه مصون نمی‌دانند، افزود: در زمان رسیدگی به پرونده نزدیک به ۱۶ هزار نفر در این زمان کوتاه ممکن است اشتباهاتی هم رخ دهد که طبیعی است.

معاون پارلمانی رییس جمهوری به صحبت‌های اخیر آیت‌الله احمد جنتی اشاره کرد و گفت: دبیر محترم شورای نگهبان اعلام کرده‌اند که لیست اعلام شده نهایی نیست و شورای نگهبان تلاش خواهد کرد تا اشتباهات برطرف شود بنابر این کسانی که رد صلاحیت شده اند، فرایند قانونی برای احراز صلاحیت را پیگیری کنند.

وی درباره نقش دولت در احقاق حقوق افرادی که خود را مستحق احراز صلاحیت می‌دانند نیز گفت: اعضای دولت هم به سهم خود با ارائه مشورت و رایزنی و دادن اطلاعات صحیح به مراجع ذی‌صلاح، سعی می‌کنند به برگزاری انتخابات پرشور در کشور کمک کنند به طوری که همه جناح‌های داخل نظام بتوانند در انتخابات هم شرکت کنند و هم نامزد داشته باشند.

یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و اولین میاندوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری، دوم اسفندماه‌ امسال برگزار می‌شود.
طی روزهای اخیر اظهارات رییس‌جمهوری مبنی بر لزوم فراهم کردن مشارکت حداکثری در انتخابات و اینکه با یک جناح نمی‌توان کشور را اداره کرد، بحث‌های زیادی در این خصوص در رسانه‌ها و شبکه های اجتماعی شکل گرفته است.

برچسب ها: حسینعلی امیر
اخبار داغ
ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران ماجرای خروج ۴۰۰ کیلو اورانیوم ۶۰ درصد ایران
یک مقام ارشد ترکیه به‌طور غیررسمی پیشنهاد کرده است که ترکیه ممکن است در میان گزینه‌های دیگر، انتقال اورانیوم غنی‌شده ایران به خاک ترکیه را مطرح کند.
نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات
تیمی فنی و تخصصی مشغول به‌روزرسانی و تکمیل نهایی فهرست جان‌باختگان ناآرامی‌های دی‌ماه هستند و نسخه کامل، یکپارچه و اصلاح‌شده، پس از رفع تمامی نکات فنی و اطمینان از صحت و یکپارچگی داده‌ها، در کوتاه‌ترین زمان ممکن به روز رسانی خواهد شد. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد در این انتشار، برخی ناهماهنگی‌های جزئی، فنی و آماری رخ داده است.
خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات خبر مهم| مبلغ و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان مشخص شد + جزئیات
حمید پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، به‌طور رسمی اعلام کرده است که مبلغ پایه عیدی سال ۱۴۰۵ نسبت به سال گذشته حدود ۵۰ درصد افزایش یافته است.
حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی حرکت زشت و وقیح شبکه افق در شرایط فعلی
عزل مدیر شبکه افق، در پی پخش برنامه‌ای از شبکه افق با محتوای موهن نسبت به شهدا و جان‌باختگان حوادث دی‌ماه، مدیر این شبکه به دلیل سهل‌انگاری و بی‌توجهی در مدیریت محتوای برنامه «خط‌خطی» عزل و پخش این برنامه متوقف شد.
لوگوی جدید BMW +عکس لوگوی جدید BMW +عکس
BMW بی‌سروصدا از لوگوی جدید خود رونمایی کرد
رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه! رزمایش دریایی ایران با چین و روسیه!
شبکه الجزیره مدعی شد که ایران با همکاری چین و روسیه طی روزهای آینده رزمایش دریایی مشترکی برگزار می‌کند.
قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم قالیباف: بالاخره ایران آماده مذاکره با آمریکا + فیلم
در بحبوحه تنش‌آفرینی‌ها و لفاظی‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه منطقه و تهدیدات علیه تهران، «محمدباقر قالیباف» رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی اشاره کرد که تهران آماده مذاکره با آمریکا است، اما تنها در صورتی که مذاکرات «صادقانه و واقعی» باشند.
برگزیده
نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات نکاتی درباره فهرست اسامی جان‌باختگان اعتراضات اخیر +جزئیات
تیمی فنی و تخصصی مشغول به‌روزرسانی و تکمیل نهایی فهرست جان‌باختگان ناآرامی‌های دی‌ماه هستند و نسخه کامل، یکپارچه و اصلاح‌شده، پس از رفع تمامی نکات فنی و اطمینان از صحت و یکپارچگی داده‌ها، در کوتاه‌ترین زمان ممکن به روز رسانی خواهد شد. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد در این انتشار، برخی ناهماهنگی‌های جزئی، فنی و آماری رخ داده است.
اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران
اتحادیه اروپا در اقدامی سیاسی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را که یک نهاد نظامی رسمی ایران به‌شمار می‌رود در فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی طبقه‌بندی کرد.
دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در ترکیه؟ دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در ترکیه؟
یک روزنامه کشور ترکیه از دیدار نمایندگان ایران و آمریکا در این کشور خبر داد.
صفحه خبر بالای تصاویر