کد خبر: ۱۱۸۱
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۳

آزادی یکپارچه در انتظار روحانی +عکس

در حالیکه هنوز تا شروع همایش حامیان روحانی در ورزشگاه آزادی چند ساعت باقی مانده است اما هواداران دولت تدبیر و امید پشت درب‌های آزادی منتظر راه‌یابی به داخل ورزشگاه هستند.
src="/files/fa/news/justify">



به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، در حالیکه هنوز تا شروع همایش حامیان روحانی در ورزشگاه آزادی چند ساعت باقی مانده است اما هواداران دولت تدبیر و امید پشت درب‌های آزادی منتظر راه‌یابی به داخل ورزشگاه هستند.

حامیان روحانی ساعت‌های باقی‌مانده تا باز شدن درب‌های ورزشگاه آزادی را با خواندن سرو یار دبستانی و سردادن شعارهایی در حمایت از روحانی سپری می‌کنند.

 حاضران در این مراسم با استفاده از شال‌ها و دستبندهای سبز و بنفش حمایت خود را از روحانی اعلام می‌کنند.

جمعیت حاضر در پشت درب‌های ورزشگاه آزادی از ساعت ۱۵ وارد سالن ۱۲ هزار نفری شدند.

حضور چشم‌گیر هنرمندان و ورزشکاران در این جمع حامیان روحانی نیز از نکات قابل توجه همایش امروز است.

الهام‌پاوه‌نژاد، داریوش کاردان، کامران تفتی، حسین زمان، سامان مقدم، لیلی رشیدی و علی قربانزاده و آرش میراسماعیلی از جمله این افراد هستند.

حاضران در سالن همچون دیگر همایش‌های روحانی خواستار رفع حصر هستند.

شعارهایی همچون «درود بر روحانی سلام بر خاتمی»، «روحانی زنده باید، خاتمی پاینده باد» و«روحانی روحانیحمایتت می‌کنیم»،«سلام بر هاشمی درود بر روحانی» از سوی حاضران در سالن شنیده می‌شود.

جمعیت حاضر به صورت هماهنگ سرود یار دبستانی را با یکدیگر زمزمه می‌کنند.

محسن آرمین و سعید شریعتی، فرید موسوی، مرضی بانک هم از فعالان سیاسی حاضر در آزادی هستند.



آخرین اخبار
اخبار داغ
پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال پاسخ رامین رضاییان به اظهارات ساپینتو در خصوص اخراج از استقلال
دقایقی پیش سرمربی استقلال در نشست مطبوعاتی پیش‌دستانه جدایی رامین رضاییان از این تیم را اعلام کرد؛ در حالی که با توجه به بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه استقلال و شرایط مبهم برای انتقال بازیکنان جدید جدایی از بازیکنی باسابقه و شرایط رامین کمی عجیب به نظر می‌رسد.
محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست محسن هاشمی: بعضی از علما معتقدند برخورد خشن با حجاب لازم نیست
بسیاری از علما با حجاب اجباری موافق نیستند، اما در خفا حرف می‌زنند و در علن چیز دیگری می‌گویند. اما آنها از افراطیون موجود می‌ترسند و به همین دلیل حرف‌شان را علنی نمی‌زنند.
فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا فیلم+ لحظه پرتاب ماهواره های ایرانی به فضا
سه ماهواره ایرانی «ظفر ۲»، «پایا» و «کوثر ۱.۵» ساعت ۱۶:۴۸ امروز (یکشنبه هفتم دی ۱۴۰۴) به وقت تهران با موشک سایوز-۲.۱بی از پایگاه فضایی وستوچنی روسیه به فضا پرتاب شدند.
ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟ ماجرای حفر تونل با این ابعاد در زیر بازار چیست؟
عضو شورای شهر تهران گفت: اگر حفر تونل در منطقه ۱۲ که جزو بافت‌های فرسوده شهر تهران است، رخ داده باشد حتماً باید درباره آن توضیحات روشنی ارائه شود چرا که این اتفاق می‌تواند آسیب‌های جدی به دنبال داشته باشد.
ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی ویدیو+ قابی ماندگار از زنده‌یاد بهرام بیضایی در کنار عباس کیارستمی
عباس کیارستمی: افتخارِ بزرگی‌ است برای من کنارِ آقای بیضایی ایستادن، چه برسد به این که این افتخار امشب نصیبِ من شده تا این جوایز رو هم من تقدیمِ ایشون بکنم. به هر حال، این لحظه برای من لحظهٔ خیلی مهمّیه.
بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت بهرام بیضایی، کارگردان سینما و تئاتر درگذشت
بهرام بیضایی کارگردان و نمایشنامه‌نویس که سال‌ها در آمریکا زندگی می‌کرد در سالروز تولدش درگذشت.
پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۲۰۲۶؛ تحلیل ۲۴ غول مالی جهان
آیا طلا در سال ۲۰۲۶ به ۵۰۰۰ دلار می‌رسد؟ تحلیل اختصاصی ۲۴ موسسه مالی برتر جهان از جمله گلدمن ساکس و جی‌پی‌مورگان درباره آینده بازار طلا و استراتژی خرید
چند رسانه ای
احمدی نژاد بهترین خدمت را به اسرائیل کرد+فیلم احمدی نژاد بهترین خدمت را به اسرائیل کرد+فیلم
همایون اسعدیان در گفت‌و‌گو با اکبر نبوی افشاگری کرد.
اعتراض به سبک عراقچی + فیلم اعتراض به سبک عراقچی + فیلم
عباس عراقچی ۱۰سال پیش در کمیسیون ویژه بررسی برجام مجلس به کارشکنی صدا و سیما واکنش نشان داد.
روایت دوربین پلیس از لحظه تصادف فرزند نایب رئیس مجلس! روایت دوربین پلیس از لحظه تصادف فرزند نایب رئیس مجلس!
فرمانده پلیس راهور تهران بزرگ توضیحاتی را درباره حادثه تصادف پسر علی نیکزاد مجلس با یک سرهنگ نیروی انتظامی ارائه کرد.
بگذارید با ترامپ ملاقات کنم بگذارید با ترامپ ملاقات کنم
حسن روحانی گفت: شرایط ترامپ مهم نبود، می‌خواست جملاتی در برجام اضافه کند، اما شرط اصلی‌اش این بود که با من ملاقات کند. من گفتم بگذارید ملاقات کنم.
تداوم آتش سوزی عظیم در بندر شهید رجایی تداوم آتش سوزی عظیم در بندر شهید رجایی
تصاویر هوایی که صبحگاه امروز ثبت شده از تداوم آتش سوزی عظیم در بندر شهید رجایی حکایت دارد و هنوز آتشنشان‌ها موقف به اطفای حریق نشده‌اند.
خونسردی جالب پسربچه ایرانی برای گرفتن امضا از کریستیانو رونالدو خونسردی جالب پسربچه ایرانی برای گرفتن امضا از کریستیانو رونالدو
در مراسم سالانه گلوب ساکر که بهترین‌های فوتبال جهان در رده مردان و زنان را معرفی می‌کند، کریستیانو رونالدو به عنوان بهترین گلزن تمام ادوار فوتبال انتخاب شد.
صفحه خبر بالای تصاویر