کد خبر: ۱۱۱۷
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۰:۴۴
دکتر روحانی نامزد دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در جمع هواداران خود امروز در یزد سخنرانی کرد .

حسن روحانی در یزد گفت : روز 29 اردیبهشت به جهانیان اعلام می کنیم دوران خشونت ، افراط و زور در این کشور پایان یافته و ما راه خردورزی و راه اتحاد را همچنان ادامه خواهیم داد.

روحانی گفت : من از شما می پرسم امروز در ایران احساس امنیت ایران بیشتر است یا سال 91 ؟ امروز آرامش ما بیشتر است یا سال 91 ؟ آن وقتی که ما صبح نمی دانستیم که ساعت 11 و 12 قیمت فلان چند می شود و قیمت سکه چقدر است؟



این نامزد انتخابات ریاست جمهوری که برای تبلیغات انتخاباتی خود امروز عصر به یزد سفر کرده بود در اجتماع هواداران خود در مسجد روضه محمدیه یزد گفت : روز 29 اردیبهشت باید به همه اعلام کنیم که ملت ایران مسیرش مسیر آزادگی و ایستادگی است و ما نخواهیم گذاشت فضای امنیتی را به کشور و دانشگاهها برگردانند .
روحانی گفت : من از شما می پرسم امروز در ایران احساس امنیت ایران بیشتر است یا سال 91 ؟ امروز آرامش ما بیشتر است یا سال 91 ؟ آن وقتی که ما صبح نمی دانستیم که ساعت 11 و 12 قیمت فلان چند می شود و قیمت سکه چقدر است؟
وی ادامه داد : من از شما می پرسم آیا در سال 91 عزت ملی ایرانیان بیشتر بود یا امروز ؟ آن روزی که قدرت های بزرگ بر اساس فصل هفت منشور قطعنامه های متعدد را مثل شمشیر بر سر مردم گرفته بودند یا امروزی که همه دست به دست هم دادید و توانستید با قدرت و دیپلماسی و ایستادگی و اتحاد همه آن قطعنامه ها را در همان سازمان ملل نقض کنید ؟ من از شما مردم دلاور و عزیز می پرسم که آیا امروز پیشرفت و عظمت ایران را بهتر مشاهده می کنید یا سال های گذشته ؟
روحانی افزود : ما همه امروز به دنبال پیشرفت و تعالی در کشور عزیزمان ایران هستیم و همه باید خودمان را برای تعالی بیشتر این کشور اماده کنیم .
روحانی ادامه داد همانطور که در مقام عمل در این چهار سال نشان دادیم که راه و مسیر ما راه و مسیر رونق اقتصادی و اشتغال و ...

آخرین اخبار
تصاویر
صفحه خبر بالای تصاویر
اخبار داغ
حقایق شگفت انگیز درباره نحوه کار با هوش مصنوعی که از آن آگاهی نداشتید! حقایق شگفت انگیز درباره نحوه کار با هوش مصنوعی که از آن آگاهی نداشتید!
یک دانشمند آلمانی طی پژوهشی به ۵ حقیقت شگفت‌انگیز درباره نحوه کارکرد واقعی چت‌بات‌های هوش مصنوعی اشاره کرده است.
عارف: رژیم صهیونیستی، قابل اعتماد نیست و ما به آنها آتش‌بس ندادیم عارف: رژیم صهیونیستی، قابل اعتماد نیست و ما به آنها آتش‌بس ندادیم
معاون اول رئیس‌جمهور در روایتی از وضعیت مدیریت کشور در جنگ تحمیلی دوازده‌روزه با رژیم صهیونیستی بیان کرد: با فرماندهی فرمانده‌کل قوا و آمادگی دولت شرایط جنگی را مدیریت کردیم؛ با برخی پیش‌بینی‌ها، ذخایر استراتژیک کشور را به وضعیّت بسیار خوب رساندیم.
دلیل اختلاف روزبه چشمی و استقلال چیست؟ دلیل اختلاف روزبه چشمی و استقلال چیست؟
احتمال دارد روزبه چشمی در تلاش برای لژیونر شدن باشد، اما در ایران بعید است او در تیمی غیر از استقلال بازی کند.
موشک جدید چین قوانین فیزیک را به چالش کشید موشک جدید چین قوانین فیزیک را به چالش کشید
ارتش چین از یک موشکی رونمایی کرده است که امکان تغییر زاویه قائمه در جهت را با سرعت رکورد ۲.۶ ماخ فراهم می‌کند و می‌تواند تا حداکثر سرعت ۱۶ ماخ یعنی ۲۰،۰۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد.
بقائی: حقیقت را نمی‌توان با تحریم سرکوب کرد بقائی: حقیقت را نمی‌توان با تحریم سرکوب کرد
سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به تحریم گزارشگر ویژه حقوق بشر در فلسطین از سوی آمریکا نوشت: «فرانچسکا آلبانیز به‌خاطر بیان حقیقت و ایستادگی در برابر نسل‌کشی، اشغالگری و آپارتاید تحریم شده و در معرض قلدری قرار می‌گیرد اما حقیقت را نمی‌توان با تحریم سرکوب کرد.»
واکنش با حساب و کتاب گنجی به رابطه‌های شکدم با ۱۲۰ نفر از مسولان به گفته کواکبیان! واکنش با حساب و کتاب گنجی به رابطه‌های شکدم با ۱۲۰ نفر از مسولان به گفته کواکبیان!
فعال رسانه‌ای اصولگرا در واکنش به ادعای نماینده پیشین مجلس درباره حضور کاترین شکدم در ایران و نوع روابطش با مسئولان نوشت: «عدد نمی‌فهمند!»
قابلیت جدید هوش مصنوعی «جمینای» معرفی شد قابلیت جدید هوش مصنوعی «جمینای» معرفی شد
اپلیکیشن هوش مصنوعی جمینای (Gemini) شرکت گوگل اکنون می‌تواند از تصاویر ثابت، ویدئو تولید کند. البته برای این کار به اشتراک گوگل «AI Pro» یا «AI Ultra» نیاز است.
برگزیده
آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟ آیا از رمزارز‌ها می‌توان برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
در سال‌های اخیر، دارایی‌های دیجیتال مثل رمزارز‌ها و توکن‌ها به بخشی جدی از زندگی مالی افراد تبدیل شده‌اند؛ اما آیا می‌توان از این دارایی‌ها برای گرفتن وام یا تضمین قرارداد‌ها استفاده کرد؟
اسراییل چگونه از ایران نیرو‌های خود را انتخاب می‌کرد؟ اسراییل چگونه از ایران نیرو‌های خود را انتخاب می‌کرد؟
بررسی‌های اطلاعاتی نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی برای شناسایی و جذب برخی عوامل میدانی خود در ایران، از سایت‌های قمار، فیلترشکن‌ها و پورنوگرافی استفاده کرده است.
برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد برنامه کاهش ساعات کاری ادارات اعلام شد
ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان از روز شنبه ۲۱ تیرماه یک ساعت کاهش یافت.
صفحه خبر بالای تصاویر