کد خبر: ۱۰۸۷
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۳:۰۴
دکتر روحانی در مراسم تجدید میثاق اعضای دولت تدبیر و امید با آرمان‌های امام راحل:

راه امام(ره) جهان اسلام را در مسیر حق به پیروزی می‌رساند

رییس‌ جمهوری، با تشریح دستاوردهای سه ساله دولت یازدهم و تجدید پیمان مجدد با آرمانهای والای امام (ره) تاکید کرد: امروز دولت با عزم راسخ برای ادامه راه امام(ره) و تبعیت از رهبر معظم انقلاب اسلامی؛خلف صالح ایشان، می‌خواهد اثبات کند که راه و مسیر امام(ره) می‌تواند یک امت و حتی جهان اسلام را در مسیر حق به پیروزی برساند.
src="/files/fa/news/"newspage body" style="display: block;">

سایت تدابیر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری: حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی روز سه‌شنبه و همزمان با نخستین روز هفته دولت، در مراسم تجدید میثاق اعضای دولت تدبیر و امید با آرمان‌های امام راحل گفت: امروز خوشحالیم که در محضر روح بلند امام راحل اعلام کنیم اقتصاد ما باوجود همه موانع و مشکلاتی که بویژه  برای کشورهای صادرکننده نفت، بوجود آمده، در مسیر درستی قرار گرفته است.

رییس جمهوری اظهارداشت: نرخ تورم در کشور تک‌رقمی و به زیر 9 درصد رسیده، رشد اقتصادی  در 3 ماهه اول سال جاری به 4.4 دهم درصد ارتقاء یافته و باوجود همه مشکلات در بخش صنعت، به رشد صنعتی 8.8 دهم درصد دست یافته ایم و پس از سالیان متمادی صادرات غیرنفتی با  3.4 دهم میلیارد دلار افزایش، از واردات پیشی گرفته است و این بدان معنا است که ما در مسیر اهداف بلندی که در اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در پیش گرفته‌ایم، پیش می‌رویم.

دکتر روحانی با اشاره به خودکفایی کشور در تولید گندم و برخی محصولات غذایی، گفت: در سال گذشته تنها 10 درصد از مواد غذایی مورد نیاز کشور از خارج وارد شد و ما بقی با تکیه بر خودکفایی داخلی تأمین گردید.

 

رییس‌ جمهوری با اشاره به توفیقات دولت در بخش نفت و گاز، سیاست خارجی و احقاق حقوق مردم، خاطر نشان کرد: امروز  به جایگاهی رسیده ایم که برای اولین بار در تاریخ کشور، می‌توانیم مواد غنی شده هسته‌ای و آب سنگین را فروخته و کیک زرد خریداری کنیم.

دکتر روحانی افزود: ما امروز از همه قطعنامه‌هایی که علیه ملت ایران صادر شده بود عبور کرده و توانسته‌ایم، دیوارهای تحریم را فرو بریزیم تا شرایط و فضا بیش از هر زمان دیگری برای فعالیت اقتصادی و  رسیدن به توسعه و پیشرفت آماده‌تر گردد و به این ترتیب دولت نیز بتواند به اهداف بلند خود دست یابد.

رییس‌ جمهوری با تاکید بر اینکه هدف دولت در سال جاری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، رشد و رونق اقتصادی، ایجاد اشتغال در راستای کاهش بیکاری و ادامه رشد اقتصادی تا رسیدن به هدف 5 درصد است، اظهار امیدواری کرد «با تدبیر دولت و کارگزاران نظام بتوانیم در همه بخش‌های علمی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی که به مردم وعده داده‌ایم، امید بیافرینیم».

دکتر روحانی تأکید کرد: آنهایی که به امید مردم لطمه می‌‌زنند خدمتی به مردم نکرده‌اند بلکه به دشمنان این نظام و آب و خاک امید بخشیده‌اند.

رییس‌ جمهوری افزود: دولت و ملت با هدایت های رهبر معظم انقلاب و انسجام بیشتر،  به تلاش هایشان  در مسیر رشد و توسعه کشور که از جمله اهداف انقلاب اسلامی است،  ادامه می دهند.

دکتر روحانی با تقدیر از خاندان بزرگ امام خمینی(ره) که پشتوانه بزرگ انقلاب و دولت هستند، بویژه یادگار ایشان حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی، گفت: دولت با حمایت مردم و هدایت‌های رهبری، تلاش می‌کند تا در سال پیش رو گام‌های بهتر و بلندتری را به سمت اهداف بلند نظام و تحقق خواسته‌های بحق مردم بردارد.

رییس جمهوری در ابتدای سخنان خود نیز با  درود و سلام به روح امام عزیز و بزرگوار و همه شهدای انقلاب و جنگ تحمیلی، گفت: شروع هفته دولت همواره از کنار مرقد امام راحل و بیعت مجدد با آرمان‌های آن بزرگوار است و امسال نیز خرسندیم که در آغاز سال چهارم خدمت دولت به مردم شریف و عزیز ایران، در کنار مرقد امام راحل برنامه‌های این هفته را آغاز می‌کنیم.

دکتر روحانی ادامه داد: هفته دولت فرصتی است که دولتمردان، خدمات سه ساله گذشته خود را برای مردم عزیز و بزرگوار تشریح کنند.

رییس‌ جمهوری گفت: امام بزرگوار در روزهایی که یاران کمی در کنارش بودند و سال‌های زیادی را در تبعید گذراند، توانست با هدایت و بسیج مردم و تحول در افکار عمومی و فرهنگ جامعه،  انقلاب عظیم، بزرگ و بی‌نظیری را در برابر قدرت‌های استکباری و رژیم تا دندان مسلح با کمترین صدمات در مسیر صلح و انقلاب ملی به پیروزی برساند و لرزه‌ای بر اندام استکبار جهانی صهیونیسم و مزدوران آنها در منطقه و جهان بیفکند. این ضربه امروز پس از گذشت 38 سال هنوز برای آنها قابل فراموش شدن نیست و سخنان و لحن آنها همچنان انتقام‌جویانه است.

دکتر روحانی افزود: آنها می‌دانند، امام راهی را برای ملت‌های آزاده جهان گشود که توانست اهداف مستکبران را از دسترس آنها دور کند و برخی را برای همیشه از دست یافتن خارج نماید.

رییس‌ جمهوری اظهارداشت: امام در سایه تفکر نوین خود و تفسیری که از اسلام و قرآن داشت، که یکی از پایه‌های مهم آن آمیختگی دین و سیاست بود، انقلاب را به پیروزی رساند و سپس نظام مدرن و نوین اسلامی را پایه‌گذاری کرد که بر مبنای اسلام، قانون الهی و مبتنی بر آراء مردم بود.

دکتر روحانی گفت: شیوه اداره نظامی که امام پایه‌گذار آن بود، بر تجربه جهانی، عقل و خرد جمعی و آراء مردم تکیه داشت و امام به صراحت اعلام کرد که میزان رأی ملت است و با تشکیل نظام اسلامی، همواره بزرگترین حامی ملت بود و از لحاظ فکری و عملی به الزاماتی که دولت موفق و کارا را در دنیای امروز می‌تواند به پیش ببرد، عمل کرد.

رییس‌ جمهوری اظهار داشت: امام(ره)، قدرت دولت و شرایط مصلحت جامعه را به عنوان یک اصل مهم برای همه تبیین و پایه‌ریزی کرد.

دکتر روحانی ادامه داد: امام(ره) راه را گشود تا دولت اسلامی در شرایط پیچیده دنیای امروز، بتواند مدیریت نظام اسلامی را به اثبات برساند و بر اصل مدیریت دولت اسلامی در تمام شرایط پیچیده جهانی به عنوان مبنای فقه حکومتی تأکید داشت.

رییس‌ جمهوری تأکید کرد: امام راحل در کنار برپایی انقلاب و نظام اسلامی از کشور، تمامیت ارضی، عزت و حاکمیت ملی مردم به خوبی دفاع کرد و توانست در شرایطی سخت در دفاع 8 ساله کاری کند که حتی میلیمتری از خاک کشور در اشغال دشمن نباشد و ملتی بزرگ اما تنها، در سایه هدایت‌های او توانست در برابر دشمنان به پیروزی برسد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی، یادگار امام راحل و تولیت آستان مقدس بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی نیز در این مراسم با تبریک و خیرمقدم به رییس‌ جمهوری و اعضای هیأت دولت به مناسبت هفته دولت، گفت: هفته دولت ایامی مبارک است که دولتمردان بتوانند به مردم، زحمات و خدمات گسترده‌ای را که به دست و بازوی آنان تحقق یافته گزارش دهند.

یادگار امام با بیان خاطره‌ای از امام خمینی(ره) و هجمه‌هایی که در دوران انقلاب و پس از آن توسط برخی افراد نسبت به ایشان روا می‌شد، گفت: حرکت رو به جلو مطمئناً مخالفینی دارد گاهی نیز که این مخالفین از منطق و فضای انصاف خارج می‌شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی عظمت امروز امام را بخاطر سکوت و بزرگ‌منشی ایشان در برابر مخالفین و دشنام‌دهندگان دانست و افزود: مقابله با تحجر و سکولاریسم و ایستادگی در اندیشه حتماً همراه با هزینه است. اما باید مرد میدان بود و با دادن هزینه، بر مبنای اندیشه ایستادگی کرد.

یادگار امام راحل با تأکید بر اینکه امروز هجمه‌ها نسبت به دولت سنگین بوده و بی‌انصافی‌هایی وجود دارد، گفت: دولت با عزم و اراده و هدایت رییس‌ جمهوری که ثابت کرده است برای ایستادگی بر اندیشه هزینه‌ها را می‌دهد، این مسیر را تاکنون پیموده و با قدرت ادامه خواهد داد.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری سران شرکت کننده در اجلاس کشورهای صلح و اعتماد بین المللی + عکس یادگاری
در مراسمی باشکوه در عشق‌آباد، رهبران جهانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد گرد هم آمدند تا سی‌امین سالگرد بی‌طرفی دائم ترکمنستان را گرامی بدارند.
غافلگیرکننده‌؛ هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2 غافلگیرکننده‌؛  هوش مصنوعی جدید با قدرتی انسانی؛ آشنایی با GPT-5.2
GPT-5.2 با قابلیت‌های تازه و هوش چندرسانه‌ای وارد میدان شد. در این مقاله با ویژگی‌ها، کاربردها و تأثیرات شگفت‌انگیز نسل جدید چت‌جی‌پی‌تی آشنا شوید.
بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه بیانیه مشترک درباره تقویت همکاری‌های دوجانبه تهران و آستانه
«مسعود پزشکیان» روز پنجشنبه در نشست خبری مشترک با قاسم‌ ژومارت توکایف با بیان اینکه ایران در چارچوب سیاست همسایگی اهمیت ویژه‌ای برای منطقه آسیای مرکزی قائل است، قزاقستان را «شریک مهم ایران در منطقه و همسایه مؤثر در حوزه دریای خزر» توصیف کرد
ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید ویدیو+ عملیات تصرف بزرگترین نفتکش ونزوئلا توسط سربازان آمریکایی را ببینید
ونزوئلا توقیف یک نفتکش توسط آمریکا در سواحل خود را محکوم و آن را «دزدی دریایی بین‌المللی» خواند و ایالات متحده را به طراحی یک «برنامه عمدی» برای غارت منابع انرژی این کشور متهم کرد
نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد نیوکاسل در واپسین دقایق پیروزی را از دست داد
تیم نیوکاسل که تا لحظات پایانی در آستانه کسب سه امتیاز بود، تنها دو دقیقه مانده به پایان مسابقه برابر حریف خود غافلگیر شد و نتیجه برد را از دست داد.
ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان ببینید: فرود اضطراری هواپیما در اتوبان
هواپیما در این فرود اضطراری با آسیب جدی مواجه شده است. مقام‌های محلی اعلام کردند که خلبان پیش از فرود، با نقص فنی در موتور روبه‌رو شده بود و به همین دلیل ناچار شد روی جاده بنشیند
نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی نمایش پیانیست؛ در باب میوه‌گانی زیادی انسانی
نمایش «پیانیست» با خلق جهانی استعاری و بدن‌مند، تماشاگر را به فضایی می‌برد که در آن مرز میان انسان و میوه محو می‌شود و مفاهیم قدرت، آگاهی، فرسودگی و حقیقت در قالب شکل‌های تازه‌ای از زیست به صحنه درمی‌آیند. این اثر، نه صرفاً یک نمایش فانتزی، بلکه دستگاهی مفهومی است که از طریق دفرمه‌گی بدن‌ها و زبان، به ساختار‌های سلطه و میل در جهان انسانی طعنه می‌زند. کارگردان در این نمایش تلاش می‌کند اقتداری را که بی‌دلیل یا با دلیل مشکوک بر زندگی روزمره سایه انداخته، در قالب میوه‌هایی مجسم کند که در ظاهر شاداب‌اند، اما از درون گرفتار جبر‌های هستی‌شناسانه هستند.
برگزیده
آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال آشتی و ارتباط دوباره شکیرا و پیکه پس از سه سال
پس از سه سال تنش و دوری، شکیرا جرارد پیکه بار دیگر بدون واسطه و با آرامش درباره مسائل فرزندانشان گفت‌و‌گو می‌کنند.
ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶ ترکیب احتمالی پرسپولیس در دربی ۱۰۶
در آستانه دربی ۱۰۶، پرسپولیس با سکان‌داری اوسمار ویرا آماده می‌شود تا با ترکیبی تقریباً ثابت و البته یک سورپرایز احتمالی وارد میدان شود. با توجه به نزدیک شدن به این دیدار حساس، سرمربی برزیلی که معمولاً علاقه‌ای به تغییرات گسترده ندارد، قصد دارد با همان چهره‌های همیشگی تیمش مقابل استقلال قرار بگیرد.
طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست طرح بنزین سه قیمتی روی قاچاق و یا مصرف بنزین تاثیرگذار نیست
رئیس مجلس شورای اسلامی: فیلترینگ فعلی را اشتباه می‌دانم، در زمان‌های غیر بحران، به نظر من فیلترینگ به این شکل صحیح نیست، درصد بالایی از مردم از VPN استفاده می‌کنند که آسیب ما را بیشتر و فضای مجازی ما را ناامن می‌کند
صفحه خبر بالای تصاویر