کد خبر: ۱۰۶۹
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۰

کشف بزرگترین محموله قاچاق پس از انقلاب

فرمانده انتظامی هرمزگان از کشف بزرگترین محموله قاچاق پس از انقلاب در این استان خبر داد.

src="/files/fa/news/ght: bold;">سايت تدابير به نقل از عصر ايران؛ به گزارش تسنیم، سردار ملکی با اعلام کشف بزرگترین محموله قاچاق کشور پس از انقلاب اسلامی، در تشریح جزییات این خبر اظهار کرد: به دنبال فرامین مقام معظم رهبری و در راستای تدابیر فرمانده ناجا مبنی بر مبارزه هدفمند با قاچاقچیان دانه درشت و باندهای سازمان یافته، پلیس استان هرمزگان موفق شد محموله ای از کالای قاچاق در قالب 210 کانتینر  به ارزش بیش از 190 میلیارد تومان را کشف و ضبط کند.


فرمانده انتظامی هرمزگان افزود: همکاران ما در پلیس آگاهی استان به دنبال چندماه کار اطلاعاتی گسترده، توانستند رد چند شرکت کاغذی در قاچاق کالا از این استان به کشور را کشف کنند که این شرکتهای فاقد هویت واقعی با بهره مندی از شگردهای مختلف اقدام به جعل اسناد و قاچاق محموله های کلان کالا به کشور می کردند.

وی ادامه داد: در جریان بررسی موضوع، همکاران ما اقدام به کشف و توقیف ١١ کانتینر حاوی ظروف شیشه ای و لوازم خانگی قاچاق کردند.

ملکی اضافه کرد: با کشف این محموله و با توجه به حساسیت موضوع، این پرونده به صورت ویژه پیگیری شد و ماموران پلیس موفق شدند 210 دستگاه کانتینر از اجناس قاچاق شامل اسباب بازی، ظروف شیشه ای، لوازم خودرو و لوازم خانگی  به ارزش بیش از 190 میلیارد تومان را کشف کنند.

ملکی با اشاره به همکاری مقامات قضایی در دستگیری ١٧ قاچاقچی این باند که برخی از آنها در حال فرار به خارج از کشور بودند، گفت: علاوه بر این افراد، تعداد ٢٣ فرد مرتبط با این باند از دستگاه های مختلف شناسایی شدند که در حال حاضر احضار شده اند.
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر جزئیات تعطیلی تهران و شهرهای دیگر
مهدهای کودک و پیش دبستانی در استان تهران به جز فیروزکوه تعطیل است و با دورکاری مادران این کودکان موافقت می شود.
بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها بن‌سلمان در واشنگتن؛ اهداف و انگیزه‌ها
سفر بن‌سلمان به آمریکا تمرکز بر دریافت اف-۳۵، توافق امنیتی و انرژی هسته‌ای دارد و همزمان مسیر عادی‌سازی روابط عربستان با اسرائیل را روشن می‌کند.
نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد نور شب خطر بیماری قلبی را افزایش می‌دهد، هشدار هاروارد
مطالعه دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی هنگام خواب، خطر ابتلا به بیماری قلبی را بالا می‌برد و رعایت تاریکی اتاق توصیه می‌شود.
جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد جمعه سیاه یا دام آنلاین؛ حواستان به کلاهبرداری‌ها باشد
رئیس پلیس فتا هشدار داد با نزدیک شدن جمعه سیاه، تبلیغات فریبنده و کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی به ویژه تلگرام و اینستاگرام افزایش می‌یابد.
گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست گروسی: ایران به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد ایران برنامه ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، اما به توسعه فناوری‌های پیشرفته و افزایش ذخایر اورانیوم ادامه می‌دهد.
اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود اسرائیل برای حمله به لبنان آماده می‌شود
روزنامه یسرائیل هیوم گزارش داد ارتش اسرائیل خود را برای آغاز یک حمله چندروزه به لبنان آماده کرده و عملیات علیه زیرساخت‌های حزب‌الله و حماس ادامه دارد.
بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است بقائی: تفاهم قاهره، لغو شده است
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد تفاهم قاهره با آژانس از نظر ایران لغو شده و قطعنامه اخیر شورای حکام علیه ایران، حقوقی و قانونی نیست و واکنش ایران در پی خواهد داشت.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر