کد خبر: ۱۰۶۷
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۱

کاهش قیمت جهانی نفت

قیمت نفت برنت دریای شمال در بازار لندن نیز بامداد امروز با 9 سنت کاهش نسبت به دیروز به 46 دلار و 87 سنت در هر بشکه رسید. هر بشکه نفت برنت نیز در پایان معاملات دیروز با 1.4 درصد کاهش نسبت به روز پیش از آن، به قیمت 46 دلار و 96 سنت معامله شد.
قیمت نفت برنت دریای شمال در بازار لندن نیز بامداد امروز با 9 سنت کاهش نسبت به دیروز به 46 دلار و 87 سنت در هر بشکه رسید. هر بشکه نفت برنت نیز در پایان معاملات دیروز با 1.4 درصد کاهش نسبت به روز پیش از آن، به قیمت 46 دلار و 96 سنت معامله شد.
سايت تدابير به نقل از عصر ايران؛ خبرگزاری رویترز اعلام کرد، قیمت نفت در بازارهای جهانی روز سه شنبه کاهش یافت ، زیرا با وجود پیش بینی کاهش تولید نفت شیل و ذخیره سازی نفت خام در آمریکا، بار دیگر نگرانی از افزایش مازاد عرضه قوت گرفت.

به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، قیمت های نفت روز سه شنبه بیش از یک درصد نسبت به دیروز (دوشنبه) کاهش یافت. قیمت نفت خام آمریکا موسوم به وست تگزاس اینترمدیت بامداد امروز در بازار نایمکس نیویورک با 13 سنت کاهش نسبت به دیروز به 45 دلار و 11 سنت در هر بشکه رسید. هر بشکه نفت خام آمریکا در پایان معاملات دیروز به قیمت 45 دلار و 24 سنت معامله شد که 1.55 درصد نسبت به روز پیش از آن کاهش داشت.

قیمت نفت برنت دریای شمال در بازار لندن نیز بامداد امروز با 9 سنت کاهش نسبت به دیروز به 46 دلار و 87 سنت در هر بشکه رسید. هر بشکه نفت برنت نیز در پایان معاملات دیروز با 1.4 درصد کاهش نسبت به روز پیش از آن، به قیمت 46 دلار و 96 سنت معامله شد.

با وجود به اوج رسیدن مصرف بنزین در فصل تابستان، ذخیره سازی نفت در آمریکا، اروپا و آسیا در حال افزایش است به طوری که بازرگانان ناچار به ذخیره سازی گازوییل در نفتکش های شناور در دریاها شده اند. این در حالی است که رشد تقاضا و تولید نفت خام در حال کاهش است.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا، زیرمجموعه وزارت انرژی این کشور دیروز پیش بینی کرد تولید نفت شیل آمریکا در ماه اوت 2016 (مرداد-شهریور) برای دهمین ماه متوالی کاهش می یابد و با 99 هزار بشکه در روز کاهش به چهار میلیون و 550 هزار بشکه در روز می رسد.

بنا به پیش بینی تحلیلگرانی که در نظرسنجی اخیر رویترز شرکت کردند، میزان ذخیره سازی نفت خام آمریکا در هفته منتهی به 15 ژوئیه (جمعه 25 تیر) با 2.2 میبلیون بشکه کاهش به 521 میلیون و 800 هزار بشکه می رسد.

در صورت تحقق این پیش بینی، هفته گذشته، نهمین هفته متوالی خواهد بود که از حجم ذخیره سازی نفت در آمریکا کاسته می شود.

گزارش انجمن نفت و اداره اطلاعات انرژی آمریکا در این رابطه امروز سه شنبه منتشر می شود.
captcha
پربحث ترین ها
پرطرفدارترین ها
اخبار داغ
راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس راه حل وزیر ارتباطات درباره اختلالات جی‌پی‌اس
سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، درباره اختلالات جی‌پی‌اس گفت: گزارشی را آماده کرده‌ایم، چون فقط حوزه ارتباطات متاثر از اختلالات جی‌پی‌اس نیست، در حوزه صنعت هوانوردی با این چالش به‌صورت جدی مواجه هستیم. اختلالات جی‌پی‌اس را احصا کرده‌ایم و به شورای عالی امنیت ملی منعکس کرده‌ایم و این موضوع در دستورکار قرار گرفته است
پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم! پاسخ مربی مشهور به پیشنهاد استقلال: من پرسپولیسی هستم!
سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس پیشنهاد رقیب دیرینه این تیم را نپذیرفت.
پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد! پایان کار ساپینتو در استقلال، توافق انجام شد!
همان‌طور که طی ساعات گذشته و پس از حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا شایعاتی پیرامون آینده ریکاردو ساپینتو منتشر شده بود، اکنون از این باشگاه خبر می‌رسد که سرانجام مدیران برای برکناری سرمربی پرتغالی به اجماع رسیده‌اند و او قرار است از سمت خود کنار گذاشته شود
نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی نقش زیردریایی‌ کلاس غدیر ایران در جنگ احتمالی
وقتی روی سطح آب بازیگران با عرشه های بزرگ و دید مستقیم و پرچم های افراشته حضور دارند ،در لایه‌ای پایین‌تر از سطح آب، جایی که نه پرچمی برافراشته است و نه نمایش قدرتی در کار، بازی دیگری در جریان است.
حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان حادثه برای هواپیمای آموزشی اف۴ در همدان +عکس خلبان
یک فروند هواپیمای نیروی هوایی ارتش در حین اجرای ماموریت آموزشی شبانه در استان همدان دچار سانحه شد و یکی ازخلبانان این هواپیما به درجه رفیع شهادت نائل آمد و دیگر خلبان این هواپیما سالم است
فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت فیلم+ بسته شدن تنگه هرمز برای چند ساعت
بسته شدن تنگه هرمز، فرمانده نیروی دریایی سپاه، امروز در رزمایش کنترل هوشمند تنگۀ هرمز برای رعایت اصول ایمنی و کشتی رانی، بخش‌هایی از تنگۀ هرمز برای چند ساعت بسته می‌شود.
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان
معاون سرمایه انسانی سازمان اداری و استخدامی کشور بخشنامه ساعات آغاز به کار ادارات در ماه مبارک رمضان را ابلاغ کرد.
برگزیده
قیمت جهانی طلا امروز دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴؛ صعود به اوج سه هفته اخیر قیمت جهانی طلا امروز دوشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۴؛ صعود به اوج سه هفته اخیر
قیمت طلا در معاملات روز دوشنبه به بالاترین سطح خود در بیش از سه هفته گذشته رسید و با رشد حدود ۱.۱ درصدی، هر اونس طلا به ۵۱۶۳ دلار و ۶۱ سنت رسید. معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک نیز با جهش ۱.۸۹ درصدی به ۵۱۷۶ دلار و ۹۰ سنت رسید.
میوه و تره بار کالابرگی میشود! میوه و تره بار کالابرگی میشود!
وزیر کار، رفاه و امور اجتماعی از اضافه شدن اقلام میوه و تره‌بار به کالابرگ از ۱۵ اسفند سال جاری خبر داد
آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی + جزئیات کامل
در ادامه اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیکی با اعتبار ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی زمان آغاز مرحله دوم این طرح را اعلام کرده است؛ مرحله‌ای که از فردا چهارشنبه آغاز می‌شود و به‌صورت تدریجی، دهک‌های مختلف درآمدی را پوشش می‌دهد.