کد خبر: ۱۰۶۷
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۱

کاهش قیمت جهانی نفت

قیمت نفت برنت دریای شمال در بازار لندن نیز بامداد امروز با 9 سنت کاهش نسبت به دیروز به 46 دلار و 87 سنت در هر بشکه رسید. هر بشکه نفت برنت نیز در پایان معاملات دیروز با 1.4 درصد کاهش نسبت به روز پیش از آن، به قیمت 46 دلار و 96 سنت معامله شد.

src="/files/fa/news/ style="margin-bottom: 10px;">قیمت نفت برنت دریای شمال در بازار لندن نیز بامداد امروز با 9 سنت کاهش نسبت به دیروز به 46 دلار و 87 سنت در هر بشکه رسید. هر بشکه نفت برنت نیز در پایان معاملات دیروز با 1.4 درصد کاهش نسبت به روز پیش از آن، به قیمت 46 دلار و 96 سنت معامله شد. سايت تدابير به نقل از عصر ايران؛ خبرگزاری رویترز اعلام کرد، قیمت نفت در بازارهای جهانی روز سه شنبه کاهش یافت ، زیرا با وجود پیش بینی کاهش تولید نفت شیل و ذخیره سازی نفت خام در آمریکا، بار دیگر نگرانی از افزایش مازاد عرضه قوت گرفت.

به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، قیمت های نفت روز سه شنبه بیش از یک درصد نسبت به دیروز (دوشنبه) کاهش یافت. قیمت نفت خام آمریکا موسوم به وست تگزاس اینترمدیت بامداد امروز در بازار نایمکس نیویورک با 13 سنت کاهش نسبت به دیروز به 45 دلار و 11 سنت در هر بشکه رسید. هر بشکه نفت خام آمریکا در پایان معاملات دیروز به قیمت 45 دلار و 24 سنت معامله شد که 1.55 درصد نسبت به روز پیش از آن کاهش داشت.

قیمت نفت برنت دریای شمال در بازار لندن نیز بامداد امروز با 9 سنت کاهش نسبت به دیروز به 46 دلار و 87 سنت در هر بشکه رسید. هر بشکه نفت برنت نیز در پایان معاملات دیروز با 1.4 درصد کاهش نسبت به روز پیش از آن، به قیمت 46 دلار و 96 سنت معامله شد.

با وجود به اوج رسیدن مصرف بنزین در فصل تابستان، ذخیره سازی نفت در آمریکا، اروپا و آسیا در حال افزایش است به طوری که بازرگانان ناچار به ذخیره سازی گازوییل در نفتکش های شناور در دریاها شده اند. این در حالی است که رشد تقاضا و تولید نفت خام در حال کاهش است.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا، زیرمجموعه وزارت انرژی این کشور دیروز پیش بینی کرد تولید نفت شیل آمریکا در ماه اوت 2016 (مرداد-شهریور) برای دهمین ماه متوالی کاهش می یابد و با 99 هزار بشکه در روز کاهش به چهار میلیون و 550 هزار بشکه در روز می رسد.

بنا به پیش بینی تحلیلگرانی که در نظرسنجی اخیر رویترز شرکت کردند، میزان ذخیره سازی نفت خام آمریکا در هفته منتهی به 15 ژوئیه (جمعه 25 تیر) با 2.2 میبلیون بشکه کاهش به 521 میلیون و 800 هزار بشکه می رسد.

در صورت تحقق این پیش بینی، هفته گذشته، نهمین هفته متوالی خواهد بود که از حجم ذخیره سازی نفت در آمریکا کاسته می شود.

گزارش انجمن نفت و اداره اطلاعات انرژی آمریکا در این رابطه امروز سه شنبه منتشر می شود.

آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد! رضا رشیدپور ممنوع الفعالیت شد!
رضا رشیدپور در توییتر خود نوشت به من فرمودند که «ممنوع‌الفعالیت» هستی و حتی اجازه‌ی کار در پلتفرم هم به تو نمی‌دهیم.
روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز روز جهانی مرد؛ بازاندیشی نقش‌های مردانه در جهان امروز
روز جهانی مرد فرصتی است برای گفت‌و‌گو درباره فشار‌های پنهان، انتظارات اجتماعی و ضرورت بازتعریف نقش‌های مردانه در جهانی که در حال تغییر است.
داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند داریوش ارجمند هنرمندان را به هوشیاری در برابر پیدا شدن جنازه در سد کرج دعوت می‌کند
به داریوش ارجمند از هنرمندان خواست در برابر شایعاتی مانند «پیدا شدن جنازه در سد کرج» هوشیار باشند و بر نقش سربازی آنان در دفاع از فرهنگ در دوران آشوب تأکید کرد.
زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها زهران ممدانی؛ انقلاب در نیویورک و نبرد با نابرابری‌ها
زهران ممدانی، شهردار جدید نیویورک، با پیشینه مهاجرتی و برنامه‌های عدالت‌محور، مقابله با بحران مسکن و اصلاح مدارس را اولویت خود قرار داده است.
امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان امضای «توافق راهبردی» بین آمریکا و عربستان
ترامپ و عربستان در چارچوب توافق راهبردی، بسته بزرگی از تسلیحات شامل جنگنده‌های اف‌۳۵ را تصویب کردند. ولیعهد سعودی وعده سرمایه‌گذاری یک تریلیون دلاری داد.
نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد نزاع خانوادگی بر سر ارث منجر به قتل شد
در یک نزاع خانوادگی در محله خزانه تهران، آرش ۲۲ ساله با ضربات چاقو مادربزرگ ۶۵ ساله خود را کشت و عمویش را مجروح کرد.
فرزند کاظم صدیقی درگذشت فرزند کاظم صدیقی درگذشت
محمدمهدی صدیقی، فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی، امام جمعه سابق تهران، به دلیل ایست قلبی دار فانی را وداع گفت.
برگزیده
قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟ قابل توجه سهامداران: سود سهام عدالت امسال چقدر واریز می‌شود؟
مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس گفت: مابقی سود سهام عدالت تا آخر هفته جاری طی روزهای آینده واریز می‌شود.
علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی علت نوسان شدید قیمت برنج ایرانی
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: محدودیت عرضه و عدم همخوانی عرضه و تقاضا منجر به نوسان قیمت برنج شده است، درحالیکه افزایش واردات برنج پاکستانی منجر به تنظیم بازار می‌شود.
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
توضیحات معاون وزیر جهاد کشاورزی در خصوص ماجرای واردات گوشت‌های آلوده از مغولستان
صفحه خبر بالای تصاویر