کد خبر: ۱۰۳۵
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۷

کامرون رسما جای خود را به «ترزا می» داد

دیوید کامرون با انجام آخرین سخنرانی خود به عنوان نخست وزیر در مجلس عوام انگلیس رسما از این سمت کنار رفته و جای خود را به ترزا می داد.

src="/files/fa/news/سایت تدابیر به نقل از عصر ایران؛ دیوید کامرون  قبل از آن که برای تحویل استعفانامه‌اش به ملکه انگلیس به کاخ باکینگهام برود، در آخرین برنامه هفتگی پرسش از نخست وزیر در مجلس عوام پارلمان شرکت کرد.


وی در جریان این جلسه از سیاستهای دولتش در حوزه های اشتغال، بهداشت و درمان، مسکن و بودجه دفاع کرد و همچنین تصدی رهبری حزب کارگر را به ترزا می تبریک گفت.

کامرون سه هفته قبل و بعد از آن که مردم بریتانیا در یک همه‌پرسی به خروج از اتحادیه اروپا رای دادند، اعلام کرد که از نخست‌وزیری کناره می‌گیرد. وی طرفدار ماندن کشورش در این اتحادیه بود و بعد از اعلام نتیجه همه‌پرسی گفت که انگلیس به یک رهبر جدید نیاز دارد.

کامرون که می‌توانست چهار سال دیگر نخست وزیر انگلیس باشد، گفته است: خدمت به کشوری که به آن عشق می‌ورزم، امتیاز بوده است.

کامرون که در خانواده‌ای مرفه به دنیا آمده، سمت رهبری حزب محافظه‌کار را به عنوان فردی نوگرا به دست آورد و در سال ۲۰۱۰ این حزب را پس از ۱۳ سال دوباره به قدرت رساند. او در ۴۳ سالگی نخست‌وزیر شد و جوان‌ترین نخست وزیر انگلیس از سال ۱۸۱۲ بوده است.

کامرون در کالج ایتون، از کالجهای خصوصی مشهور انگلیس، و دانشگاه آکسفورد تحصیل کرد و پس از پایان تحصیلات، فعالیت‌های مختلفی در حزب و دولت محافظه‌کار داشت. از جمله فعالیت‌های او کمک به جان میجر، نخست وزیر وقت، برای آماده شدن در جلسات پرسش از نخست وزیر در پارلمان بود.

برگزاری همه‌پرسی در مورد ادامه عضویت یا خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا بخشی از برنامه انتخاباتی آقای کامرون در انتخابات عمومی سال ٢٠١٥ بود. وی گفته بود که در صورت پیروزی در انتخابات، برای کسب امتیازاتی از اتحادیه اروپا با رهبران این اتحادیه مذاکره خواهد کرد و پس از یک دوره گفتگو با مقامات اروپایی، اعلام کرد که در این مذاکرات، امتیازات لازم به دست آمده است.

به گزارش بی.بی.سی، در جریان تبلیغات مربوط به ادامه عضویت یا خروج از اتحادیه اروپا، در حالی که برخی از اعضای ارشد حزب محافظه‌کار و دولت خواستار خروج انگلیس از این اتحادیه بودند، وی به شدت از ادامه عضویت در اتحادیه اروپا حمایت می‌کرد.

جانشین دیوید کامرون، ترزا می است که روز دوشنبه به عنوان رهبر حزب محافظه‌کار بریتانیا اعلام شد.

ترزا می در زمان نخست‌وزیری دیوید کامرون، وزیر کشور انگلیس بوده است

در انگلیس، رهبر حزب اصلی یعنی حزبی که بیشترین تعداد نماینده را در پارلمان داشته باشد، نخست‌وزیر می‌شود.

ترزا می هم مثل کامرون هوادار ماندن بریتانیا در اتحادیه اروپا بود اما وعده داده است که تصمیم مردم برای خروج را اجرا کند.

ترزا می امروز عصر با ملکه دیدار کرده و بعد از آن کابینه‌اش را تشکیل می‌دهد.
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
پخش زنده دادگاه‌های علنی برخط با دسترسی عمومی پخش زنده دادگاه‌های علنی برخط با دسترسی عمومی
معاونت منابع انسانی قوه قضاییه اعلام کرد دادگاه‌های علنی از این پس به‌صورت برخط و روزانه از طریق کانال‌های رسمی برای عموم قابل مشاهده خواهند بود.
توافق هسته‌ای محور سفر بن‌سلمان به واشنگتن توافق هسته‌ای محور سفر بن‌سلمان به واشنگتن
خبرگزاری فرانسه اعلام کرد ولیعهد عربستان در سفر رسمی به آمریکا، چارچوب توافق همکاری هسته‌ای غیرنظامی را با دونالد ترامپ امضا خواهد کرد.
شروع پرداخت یارانه یسنا+ فیلم شروع پرداخت یارانه یسنا+ فیلم
وزارت رفاه اعلام کرد: مادران دارای نوزاد زیر ۲ سال از ماه آذر، مبلغ ۷۰۰ هزار تومان یارانه یسنا برای تغذیه کودکان خود دریافت خواهند کرد.
نیمی از دیابتی‌ها از بیماری خود بی‌خبرند؛ هشدار وزارت بهداشت نیمی از دیابتی‌ها از بیماری خود بی‌خبرند؛ هشدار وزارت بهداشت
معاون بهداشت وزارت بهداشت هشدار داد: دیابت بیماری مرموزی است که نیمی از مبتلایان از آن بی‌اطلاع‌اند و می‌تواند به «سونامی خاموش» عوارض جدی منجر شود.
النشره: اسرائیل خط آبی لبنان را رد کرد النشره: اسرائیل خط آبی لبنان را رد کرد
رسانه لبنانی النشره گزارش داد اسرائیل با تعدیل ماموریت یونیفل و عبور آشکار از خط آبی، بخش‌هایی از جنوب لبنان را تحت کنترل خود گرفته است.
پلمب مراکز و صفحات مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو پلمب مراکز و صفحات مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو
دادستان تهران از پلمب ۲ مرکز فاقد مجوز و مسدودسازی ۴۷ صفحه مجازی مؤسسات غیرمجاز اعزام دانشجو خبر داد و هشدار داد خانواده‌ها مراقب تبلیغات فریبنده باشند.
مرشایمر؛ بازدارندگی ایران تقویت شد مرشایمر؛ بازدارندگی ایران تقویت شد
جان مرشایمر، نظریه‌پرداز برجسته آمریکایی، حمله مشترک آمریکا و اسرائیل علیه ایران را «ناموفق» خواند و گفت تهران اکنون بازدارندگی قدرتمندتری دارد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر