کد خبر: ۱۰۳۵
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۷

کامرون رسما جای خود را به «ترزا می» داد

دیوید کامرون با انجام آخرین سخنرانی خود به عنوان نخست وزیر در مجلس عوام انگلیس رسما از این سمت کنار رفته و جای خود را به ترزا می داد.

src="/files/fa/news/سایت تدابیر به نقل از عصر ایران؛ دیوید کامرون  قبل از آن که برای تحویل استعفانامه‌اش به ملکه انگلیس به کاخ باکینگهام برود، در آخرین برنامه هفتگی پرسش از نخست وزیر در مجلس عوام پارلمان شرکت کرد.


وی در جریان این جلسه از سیاستهای دولتش در حوزه های اشتغال، بهداشت و درمان، مسکن و بودجه دفاع کرد و همچنین تصدی رهبری حزب کارگر را به ترزا می تبریک گفت.

کامرون سه هفته قبل و بعد از آن که مردم بریتانیا در یک همه‌پرسی به خروج از اتحادیه اروپا رای دادند، اعلام کرد که از نخست‌وزیری کناره می‌گیرد. وی طرفدار ماندن کشورش در این اتحادیه بود و بعد از اعلام نتیجه همه‌پرسی گفت که انگلیس به یک رهبر جدید نیاز دارد.

کامرون که می‌توانست چهار سال دیگر نخست وزیر انگلیس باشد، گفته است: خدمت به کشوری که به آن عشق می‌ورزم، امتیاز بوده است.

کامرون که در خانواده‌ای مرفه به دنیا آمده، سمت رهبری حزب محافظه‌کار را به عنوان فردی نوگرا به دست آورد و در سال ۲۰۱۰ این حزب را پس از ۱۳ سال دوباره به قدرت رساند. او در ۴۳ سالگی نخست‌وزیر شد و جوان‌ترین نخست وزیر انگلیس از سال ۱۸۱۲ بوده است.

کامرون در کالج ایتون، از کالجهای خصوصی مشهور انگلیس، و دانشگاه آکسفورد تحصیل کرد و پس از پایان تحصیلات، فعالیت‌های مختلفی در حزب و دولت محافظه‌کار داشت. از جمله فعالیت‌های او کمک به جان میجر، نخست وزیر وقت، برای آماده شدن در جلسات پرسش از نخست وزیر در پارلمان بود.

برگزاری همه‌پرسی در مورد ادامه عضویت یا خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا بخشی از برنامه انتخاباتی آقای کامرون در انتخابات عمومی سال ٢٠١٥ بود. وی گفته بود که در صورت پیروزی در انتخابات، برای کسب امتیازاتی از اتحادیه اروپا با رهبران این اتحادیه مذاکره خواهد کرد و پس از یک دوره گفتگو با مقامات اروپایی، اعلام کرد که در این مذاکرات، امتیازات لازم به دست آمده است.

به گزارش بی.بی.سی، در جریان تبلیغات مربوط به ادامه عضویت یا خروج از اتحادیه اروپا، در حالی که برخی از اعضای ارشد حزب محافظه‌کار و دولت خواستار خروج انگلیس از این اتحادیه بودند، وی به شدت از ادامه عضویت در اتحادیه اروپا حمایت می‌کرد.

جانشین دیوید کامرون، ترزا می است که روز دوشنبه به عنوان رهبر حزب محافظه‌کار بریتانیا اعلام شد.

ترزا می در زمان نخست‌وزیری دیوید کامرون، وزیر کشور انگلیس بوده است

در انگلیس، رهبر حزب اصلی یعنی حزبی که بیشترین تعداد نماینده را در پارلمان داشته باشد، نخست‌وزیر می‌شود.

ترزا می هم مثل کامرون هوادار ماندن بریتانیا در اتحادیه اروپا بود اما وعده داده است که تصمیم مردم برای خروج را اجرا کند.

ترزا می امروز عصر با ملکه دیدار کرده و بعد از آن کابینه‌اش را تشکیل می‌دهد.
آخرین اخبار
پربازدید ها
اخبار داغ
جواد امام: لنگه کفش ظریف را به کل روسیه و پوتین ترجیح میدهم جواد امام: لنگه کفش ظریف را به کل روسیه و پوتین ترجیح میدهم
جواد امام: ظریف یک شخصیت ملی و سرمایه ارزشمند برای ایران است که تلاش‌هایش را نادیده میگیریم؛ ارزش موی گندیده او حتی از کل روسیه و پوتین بیشتر است
از اره برقی تا بازار آزاد؛ موفقیت میلی در انتخابات آرژانتین از اره برقی تا بازار آزاد؛ موفقیت میلی در انتخابات آرژانتین
پیروزی حزب «آزادی پیش می‌رود» به رهبری خاویر میلی در انتخابات میان‌دوره‌ای آرژانتین، موقعیت دولت را برای پیشبرد سیاست‌های ریاضتی و اصلاحات اقتصادی تقویت کرد.
حمایت مالی از خانواده‌های دارای چندقلو حمایت مالی از خانواده‌های دارای چندقلو
دولت از خانواده‌های دارای دوقلو، سه‌قلو و بیشتر در دهک‌های پایین حمایت مالی می‌کند؛ پرداخت مستمری، کمک‌هزینه تغذیه و خدمات نگهداری از کودکان در این طرح پیش‌بینی شده است.
نمایش قابلیت‌های پهپاد‌های پیشرفته چین+ فیلم نمایش قابلیت‌های پهپاد‌های پیشرفته چین+ فیلم
ویدئوی منتشرشده از ارتش آزادی‌بخش چین، پرتاب و حملات گروهی پهپاد‌های انتحاری ضدرادار ASN-۳۰۱ را نشان می‌دهد؛ پهپاد‌هایی کم‌هزینه و خودهدایت که برای هدف‌گیری منابع امواج راداری طراحی شده‌اند.
ماجرای ضیا و شیرین مقدم چه بود؟ ماجرای ضیا و شیرین مقدم چه بود؟
ماجرای علی ضیا و شیرین مقدم چیست؟ بررسی کامل شایعات را در این گزارش بخوانید.
پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس پژمان جمشیدی و نعیمه نظام‌ دوست در ترکیه+ عکس
تصویری کمتر دیده شده از نعیمه نظام دوست، پژمان جمشیدی و بیژن بنفشه خواه در استانبول منتشر شده است.
درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم درخشان: دوست ندارم جای هاشمیان باشم + فیلم
حمید درخشان با حضور در گروه ورزش مخاطب۲۴ درباره وضعیت نیمکت پرسپولیس،شرایط مربیان ایرانی و اجحافی که در حق آنها صورت می‌گیرد صحبت کرد.
برگزیده
مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم مچ انداختن ترامپ و مکرون + فیلم
ترامپ و ماکرون هنگام دیدار در مصر هنگام دست دادن با هم مچ انداختند به طوری که توجه همه رسانه ها را جلب کرد.
احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند احزاب در تصمیم گیری‌های دولتی نقش مهمی دارند
مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان گلستان گفت: تاکید رئیس جمهور بر این است که احزاب برای تصمیم گیری‌ها و تصمیم سازی‌ها در کشور به صورت جدی‌تر مورد مشورت قرار بگیرند.
خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد خبر ترور سردار قآانی صحت ندارد
اخیراً شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی و اکانت‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی منتشر شد مبنی بر اینکه سردار قاآنی مورد سوءقصد قرار گرفته و به شهادت رسیده است که پیگیری‌ها حاکی از آنست که این اخبار صحت ندارد.
صفحه خبر بالای تصاویر