همزمان با ۲۵ امین سالروز تاسیس SATRC نشست شورای رگولاتورهای جنوب آسیا در تهران برگزار شد

مخاطب ۲۴- به گزارش روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، سید محمدامین آقامیری در این نشست ضمن خوشامدگویی به اعضای شرکت‌کننده گفت: شورای رگولاتور‌های جنوب آسیا موسوم به SATRC در طول بیست و پنج سال گذشته با ایجاد فرصت‌های مغتنم درباره مسایلی مانند طیف فرکانس و سیاستگذاری مقررات و خدمات کمک زیادی به رشد و گسترش همکاری‌های منطقه‌ای در زمینه رگولاتوری بین کشور‌های عضو کرده است.

همزمان با ۲۵ امین سالروز تاسیس SATRC نشست شورای رگولاتورهای جنوب آسیا در تهران برگزار شد

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی افزود: اکنون اعضای SATRC با برخورداری از ظرفیت‌ها و فرصت‌های وسیع همکاری‌های چند جانبه می‌توانند از طریق همکاری و هم‌اندیشی با یکدیگر، نویدبخش آینده‌ای روشن برای منطقه باشند.

رئیس بیست و سومین نشست SATRC با اشاره به اینکه رگولاتور‌ها و سیاستگذاران نقش برجسته‌ای در تسریع رشد ICT به ویژه از طریق همکاری‌های بین‌المللی، منطقه‌ای و ملی دارند، تصریح کرد: توسعه همکاری‌های چند جانبه و همکاری در زمینه‌های تبادل دانش، تجربیات و دیدگاهها، بویژه در مورد سیاستگذاری و مقررات‌گذاری در زمینه فناوری‌های جدید در دستیابی به تحول دیجیتال، بسیار با اهمیت است و جلسات SATRC فرصتی بی‌نظیر برای تحقق آن‌ها است.